London: Humanitarni koncert Amire Medunjanin

Humanitarna misija Fondacija Our Kids iz Londona i interpretatorke  Amire Medunjanin nastavlja se i ove godine, po šesti put zaredom popularna sarajevska umjetnica održat će humanitarni koncert sevdaha u Londonu. Pratnju bosanskohercegovačkoj divi činit će vrhunski   muzičar Bojan Zulfikarpašić.

Koncert će se održati u St.Peter’s Church u jednoj od najživljih dijelova Londona,

Notting Hill,  W11 2PN,

Subota 18. 05. 2019. u 19.30 sati

 Cilj dobrotvornog koncerta je isti kao i predhodnih godina, prikupljanje sredstava za aktivnosti ove humanitarne fondacije.

Dodatne informacije  dobili smo od kordinatora organizacije Davorke Kulaš koja je  za agenciju BHDINFODEK iz Birminghama kazala: “Saradnja Fondacije  Our Kids sa Amirom Medunjanin, velikim humanistom i istinskim ambasadorm kulturne baštine Bosne i Hercegovine te cijelog Balkana traje vec šest  godina.  Our Kids je kao humanitarna organizacija ponosna na podršku koju ovi izvanredni muzičari daju na  promovisanju naše  misije, pomaganja djeci i mladim ljudima bez roditeljske podrške u smislu njihovog osposobljavanja za samostalan život. Pridružite nam se da zajedno doprinesemo boljoj budućnosti mladosti Bosne i Herecegovine!”

Karte za ovaj huamnitarni koncert mogu se nabaviti uz minimalnu donaciju od  £20 po osobi na linku: https://mydonate.bt.com/events/amira6/485000

Fondacija Our Kids – London

Cilj Fondacije Our Kids iz Londona je  da pomaže djecu bez roditelja  i sve   mlade ljude sa specijalnim potrebama u Bosni  i Hercegovini.  Zajedno sa svojim partnerima, organizacija  je dosad uspješno implementirala nekoliko projekata, koji su unaprijedili svakodnevni život stotine djece u BiH. Fondacija Our Kids UK je učinila mnogo toga da proteklih godina  pomogne djeci i mladima u ustanovama socijalne zaštite u Bosni i Hercegovini. Pomoć su pružali  toj djeci i po njihovom izlasku iz tih ustanova kako bi ih podržali na putu ka samostalnosti, intergaciji u društvo i ostvarivanju njihovih ljudskih prava. Pored Amire medunjanin svoj doprinos u radu fondacije daje i bivši bh. reprenznetativac Saša Papac. Za više informacija o fantastičnim projektima Fondacije Our Kids UK, i načinu kako se uključiti u rad organizacije dodatne informacija možete naći  na web stranici fondacije:  www.ourkidsfoundation.org

LIFRETAMIRA LEAFLET A5 MAY 2019

 

BHDINFODESK

One thought on “London: Humanitarni koncert Amire Medunjanin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit us on Facebook