BiH dijaspora Muzika

Engleska: Reperi Emko i Frenkie snimili atraktivan muzički spot za pjesmu Addicted

banner

Krajem prošle godine bosanskohercegovački reper Emir Emko Bešić iz Coventryja, s poznatim bh. reperom Frenkijem  snimio je  singl  ADDICTED.  Pjesma je dobro primljena od strane ljubitelja repa i pobudila je jednaku  pažnju kako u domovini  tako i u Engleskoj. Protekle sedmice muzičari  su napravili korak dalje, i za ovu pjesmu su snimili atraktivan muzički  spot. Producent je bio Push Records a glavni dio posla obavio je maestralni Natham Morris. Materijal je snimljem u Londonu i  Coventryju, dok je za dio pjesme koji  izvodi Frenkie korišten materijal sa njegovih koncerata.

“Zadovoljan sam spotom on je zaista vrhunske kvalitete, već je naišao na veliki interes naših fanova,  koristim priliku da se zahvalim Frenkie i njegovom produkciskom timu, manekenima Sarahann Roberts i Michael Croft , mojoj muzičkoj kompaniji Dynasty Record  te  naravno FMJAM gdje smo objavili spot.” Za agenciju BHDINFODESK rekao 27-godišnjeg bh. muzičar, koji svoju karijeru stvara u Velikoj Britaniji.

Reper Emir Emko Bešić u Coventryju živi od 1993. godine kada je u Englesku došao kao izbjeglica, inače u ovdašnjim muzičkim krugovima mnogo je poznatiji nego u rodnoj Bosni i Hercegovini, do sada je snimio dva uspješna CD-a,  CHASE YOUR DREAMS i  COVENTRYVILLE na kojima se nalazi 30 pjesama.

Novi spot Emko Feat Frenkie – Addicted

 

Related posts

Lijepa Kosovarka Dua Lipa u Londonu: Sa samo 23 godine prodala 32 miliona singlova

Institut za istraživanje genocida Kanada: Obustavite prodaju rudnika Ljubija

Editor

USAID: Povezujemo domaće kompanije sa ekspertima iz dijaspore

Copo Sejo

1 comment

Saurenz 13/04/2018 at 13:26

Konačno si se odvažila objaviti pjesmu. Vidjela sam da je bilo nekih tvojih skica, ali nisi objavila, pa sam se pitala kako pišeš. Sviđa mi se ova pjesma, i drago mi je da si je objavila. Pozdrav ? http://writemyesaybest.com

Reply

Leave a Comment