Biznis

Oxford Summit of Leaders: Midhat Kabahija, direktor OrtoSar d.o.o. Sarajevo postat će “Počasni profesor Akademske unije Oksford”

Oxford Summit of Leaders u saradnji s partnerima iz 48 zemalja s ciljem pronalaženja istinskih lidera u tekućoj godini u oblasti nauke, obrazovanja, biznisa i ekonomije, ove godine na specijalnoj promociji 18. decembra 2018. godine u Gradskoj vijećnici u Oxfordu, specijalno priznanje ‘Honorary Professor of the Academic Union Oxford’ odnosno „Počasni profesor Akademske unije Oksford“ iz oblasti biznisa i menadžmenta dodijelit će direktoru i vlasniku kompanije OrtoSar iz Sarajeva Midhatu Kabahiji. Inače, Oxford Summit of Leaders predstavlja važan društveni događaj na međunarodnoj biznis sceni.

Ovo je još jedno u nizu priznanja ovoj firmi koju je još tokom rata osnovao gospodin Midhat Kabahija.

Kompanija OrtoSar d.o.o. je do sada dobitnik još nekoliko bitnih međunarodnih i domaćih priznanja, među kojima se posebno ističu: Zlatna zvijezda za kvalitet – Geneva 2005. godine, Šestoaprilska nagrada Grada Sarajeva iz 2006. godine, Platinasti tulipan za kvalitet – Paris 2006. godine, Dijamantna nagrada za menadžment i liderstvo – New York 2008. godine i Zlatna kruna za kvalitet – London 2011. godine, Purpurno srce-orden 2016. Oxford.

OrtoSar d.o.o. Sarajevo je kompanija koja se bavi proizvodnjom, trgovinom i aplikacijom ortopedskih pomagala. Prioritet kompanije OrtoSar d.o.o. Sarajevo je izrada svih vrsta i tipova ortopedskih pomagala.

BHDINFODESK-BIRMINGHAM

 

Related posts

Odlazak ‘gotovih’ stručnjaka: BiH na godišnjem nivou gubi 1,5 milijardi eura

Urednik BiH Info Desk

Muris Obarčanin: Moramo pratiti trendove da bismo bili konkurentni

Urednik BiH Info Desk

Preko pola miliona nezaposlenih u Bosni i Hercegovini

Leave a Comment