BiH dijaspora

Selma Bajrami u problemima: U Austriji zatražila pomoć od agencije za zaštitu žena u Beču

Pjevačica se za pomoć obratila agenciji za zaštitu žena u Beču, gdje trenutno živi sa nasljednikom. Ona za “Scenu” priča ko joj je u ovom trenutku najveća podrška, šta je suština nesuglasica između nje i bivšeg supruga sa kojim ima zajedničko starateljstvo nad sinom.

Selma Bajrami, kako kaže, više nije mogla da podnese razne tužbe i prijave socijalnoj službi od bivšeg muža Muja Musića sa ciljem da joj oduzme dijete, pa je riješila da se obrati agenciji za zaštitu žena u Beču.

„Samo hoću da sjaše više s mene. Meni je opet prije neki dan došla socijalna služba na vrata. Non-stop nešto izmišlja, kako ja ostavljam dijete, kako ga zapostavljam… Kada sam na nastupu, u sigurnim je rukama, čuva ga moja mama. Prijavila sam se u jednu agenciju za zaštitu žena, jer više ne znam kako od njega da se odbranim, stalno se vučem po sudovima zbog njegovih neosnovanih tužbi, stalno mi šalje socijalne službe, ne mogu više to da trpim. Svašta radi, spletkari, čak sumnjam, mada nisam sto posto sigurna, da su osobe koje su mene zastupale prenosile informacije suparničkoj strani i sad radim na tome da prikupim sve dokaze. To je stvarno pakao, ali to se ne vidi na meni, ja sam uvijek nasmijana i samo guram naprijed. Tek ću dokazati dušmanima da mogu da se izborim sa svim nedaćama, uspjeh im je najveća kazna“ – rekla  za “Scenu” folk pjevačica.

Selma već nekoliko godina živi sa sinom Darisom u velelepnoj vili koja se nalazi na ogromnom imanju nadomak Beča. Pjevačica tvrdi da Mujo ne može da pronađe nijednu zamjerku u njenom odgajanju njihovog sina i da je on taj koji ga zanemaruje i koji ne pokazuje dovoljno interesovanja za njega.

BHDINFODESK

Related posts

Najljepša među ljepoticama

BHD Info Desk Administrator

Danas se menjaju pravila za testiranje povratnika pri ulasku u Njemačku

BHD Info Desk Administrator

Federalni ministar Ramić u Beču s predstavnicima bh. udruženja iz Austrije

Editor

Leave a Comment