Sport

Na ovim TV kanalima možete večeras gledati utakmicu između BiH i Italije

banner

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras od 20.45 sati na Grbavici dočekuje selekciju Italije u okviru zadnjeg kola UEFA Lige nacija.

Zmajevi su sinoć odradili posljednji trening uoči utakmice sa Italijom.

To će biti peti međusobni susret ovih selekcija, a u dosadašnja četiri Italija ima 2 pobjede, BiH jednu, dok je jedan meč završen remijem. Gol razlika je 7:4 u korist Italije.

Duško Bajević, selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, suočio se sa novim problemima pred večerašnji meč Lige nacija protiv Italije.

Nakon Ibrahima Šehića, koji je sinoć bio pozitivan na COVID-19, još jedan reprezentativac Bosne i Hercegovine zbog koronavirusa neće moći nastupiti večeras protiv Italije.

Riječ je o Seadu Kolašincu koji je jutros retestiran.

– Upravo su stigli rezultati tog testiranja koji pokazuju da je naš defanzivac pozitivan na virus SARS-Cov-2 – saopćili su iz FSBiH.

Večerašnji meč će voditi sudijska četvorka iz Portugala. Glavni sudija je Artur Dias, asistenti su Rui Tavares i Paulo Soares, dok je četvrti sudija Vitor Fernandes Ferreira.

Susret sa stadiona Grbavica ljubitelji fudbala u našoj zemlji moći će pratiti u direktnom prijenosu u programu Nova BH, dok će još 16 kanala realizirati prijenos posljednjeg nastupa Zmajeva u drugom izdanju Lige nacija.

Ovo je spisak preostalih 16 kanala na kojima možete pratiti utakmicu BiH – Italija:

Related posts

Definitivno: Rijad Kobiljar nastavlja karijeru u Olimpiji iz Ljubljane

BHD Info Desk Administrator

Las Vegas: Svjetska premijera knjige sportskivremeplov.ba

Urednik BiH Info Desk

Sjedeća odboka: Zmajevi srebreni na Svjetskom prvenstvu, Iranu zlato

BHD Info Desk Administrator

Leave a Comment