BiH dijaspora

Lumiwings potvrdio: Počinjemo letove na pet evropskih destinacija iz Tuzle

banner

Grčka aviokompanija Lumiwings od 18. decembra počinje letove s Međunarodnog aerodroma Tuzla (MAT) na pet evropskih destinacija, a cijena karata je od 75, odnosno 78 eura. Uz pet evropskih destinacija u pripremi je i linija za Istanbul.

Dakle, od 18. decembra kreću letovi za švedske gradove Stockholm i Halmstad, 19. decembra za nizozemski Maastricht, a 20. decembra za njemački Saarbrucken i danski Esbjerg. Da bi krenuli letovi za Istanbul, potreno je sačekati da se odobrenje koje ima MAT, promijeni sa Air Montenegra na Lumiwings. Putnike iz Tuzle prevozit će Boeing 737-700 sa 149 putničkih mjesta.

Kako bismo omogućili putnicima da kupe avionske karte za predstojeće zimske praznike po povoljnijim cijenama od danas nudimo avionskih karte po cijenama već od 75 eura za putovanja od 18. decembra. Obavještavamo putnike da će se avionske karte po ovim povoljnim cijenama brzo prodati, stoga pozivamo zainteresovane putnike da što prije posjete našu web stranicu kako bi iskorstili ovu priliku – rekao je odgovorni menadžer aviokompanije Lumiwings Dimitrios Kremiotis.

Duška REBIĆ 

Related posts

Chicago: Na donatorskoj večeri prikupljeno 200.000 dolara

BHD Info Desk Administrator

Jasmin Grahović Kentucky: Treći put krećemo ispočetka, u 30 sekundi smo izgubili sve

Editor

Prošla sam džehenem na dunjaluku/Interesantna životna priča – Ajša Spahić-Hašimbegović

Leave a Comment