Moj stav

Čolpa: Građani su siti Dodikovih prijetnji

banner

Predsjednik Građanskog saveza Nihada Čolpa povodom najave člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da se entitet RS može povući iz OS BiH, VSTV i UIO kazao je da su građani siti Dodikovih prijetnji koje dolaze nakon njegovih političkih poraza.

“Dodik se grdno vara ako misli da će tuđa djeca plaćati njegove političke cehove. Takva vremena u BiH su prošlost. Nisu građani krivi što su Dodik, Špirić i Radmanović godinama bili lideri NATO integracija BiH, da bi nakon toga odlučili da promijene svoj politički pravac, kao i da svoje milione ostave u ruske banke. Dodik treba da zna da nas u BiH ne zanima što će Dodik ostati bez para ako se zamjeri Rusiji niti želimo da mi ispaštamo zbog toga.

Uvjeren sam da Srbi kao i svi ostali narodi i građani u BiH žele da im djeca sretno žive u normalnoj državi čija je svakodnevnica pošteđena igrokaza kakve nam već godinama plasiraju Dodik i razni dodici. Ukoliko toga postane svjestan i sam Dodik, utoliko će postojati i šanse da njegova budućnost bude nekoliko nijansi svjetlija od crnila kojim je bh. društvo zavila njegova politika”, ističe Čolpa.

Related posts

Institut za istraživanje genocida Kanada: Pohvaljujemo državnički potez Džaferovića i Komšića

Urednik BiH Info Desk

Majka nastradalog Davida Dragičevića javno objavila na koga sumnja da joj je zadavio sina

Editor

ZEMLJA SE OTVARA – BOŠNJAČKE KOSTI PROGOVARAJU

Urednik BiH Info Desk

Leave a Comment