Moj stav

Čolpa: Građani su siti Dodikovih prijetnji

Predsjednik Građanskog saveza Nihada Čolpa povodom najave člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da se entitet RS može povući iz OS BiH, VSTV i UIO kazao je da su građani siti Dodikovih prijetnji koje dolaze nakon njegovih političkih poraza.

“Dodik se grdno vara ako misli da će tuđa djeca plaćati njegove političke cehove. Takva vremena u BiH su prošlost. Nisu građani krivi što su Dodik, Špirić i Radmanović godinama bili lideri NATO integracija BiH, da bi nakon toga odlučili da promijene svoj politički pravac, kao i da svoje milione ostave u ruske banke. Dodik treba da zna da nas u BiH ne zanima što će Dodik ostati bez para ako se zamjeri Rusiji niti želimo da mi ispaštamo zbog toga.

Uvjeren sam da Srbi kao i svi ostali narodi i građani u BiH žele da im djeca sretno žive u normalnoj državi čija je svakodnevnica pošteđena igrokaza kakve nam već godinama plasiraju Dodik i razni dodici. Ukoliko toga postane svjestan i sam Dodik, utoliko će postojati i šanse da njegova budućnost bude nekoliko nijansi svjetlija od crnila kojim je bh. društvo zavila njegova politika”, ističe Čolpa.

Related posts

Negatorka genocida Claire Fox imenovana za članicu Doma lordova u Velikoj Britaniji

BHD Info Desk Administrator

Hercegovački portali: Nije Bakir Izetbegović kriv za sve što se Hrvatima događa

Urednik BiH Info Desk

Revizija tuzbe i oruzje zvano ”trauma”

Urednik BiH Info Desk

Leave a Comment