Moj stav Pogledi

”Kad branim džamije onda sam dobar, kad branim manastir – onda sam četnik”

Štampa bliska SDA je pobjedu dva Crnogorca i jednog Albanca nazvala pobjedom velikosrpskih nacionalista. Slušajte Krivokapića i Abazovića, gospodine Bratiću. To je ono što mi ovdje pričamo već tri godine, depolitizacija, profesionalizacija, borba protiv kriminala. I mi smo za vas četnici samo jer branimo manastir Ostrog, istakao je Nebojša Vukanović, u raspravi na sjednici Narodne skupštine RS.

„Kad branim džamije onda sam dobar, a kad branim manastir Ostrog u kome sam kršten onda sam četnik. Draško i ja smo otišli u Crnu Goru da pomognemo opoziciju jer smo istomišljenici“, naglasio je Vukanović u svom obraćanju Senadu Bratiću, poslaniku SDA.

Vukanović je kazao da je napadima na njega iz FBiH pljunuto u ruku pomirenja i da su mu ljudi iz SDA stavili metu na čelo i prijetili članovima njegove porodice, samo jer je podržao ljude koji brane manastir Ostrog.

„Danas Vi zbog Crne Gore stavljate mete na čelo časnim i poštenim ljudima. Imam pravo da pomognem braći u Crnoj Gori i da branim manastir u kome sam rođen i u koji su mi išli i djed i otac“, zaključio je Vukanović.

Fena

Related posts

Procjena je da u BiH, cirkulira oko pet hiljada lažnih diploma

BHD Info Desk Administrator

KUDA IDE BIH DIJASPORA (13) – Fil.dr Amela Džin: Život u dijaspori, kao san ili java, kao čardak ni na nebu ni na zemlji

BHD Info Desk Administrator

Britanska ambasada u BiH: Praljkova smrt ne treba zamagliti činjenicu da su činjeni zločini

Leave a Comment

Visit us on Facebook