Najčitanije Sport

Zijad Švrakić specijalni gost desetog jubilarnog Balkan Soccer Campa

Jubilarni deseti po redu Balkan Soccer Camp bit će po prvi put održan na Istočnoj obali SAD, od 04. do 07. juna 2020. godine u Hartford – Connecticut bizu New Yorka.
Kao i svaki put do sada organizator kampa US Soccer Education iz Denvera se potrudio i obezbjedio izvanredne uslove za održavanje ove prestižne sportske manifestacije. Rezervisani su perfektni sportski tereni: (The Loomis Chaffee School/ Connecticut, 4 Batchelder Rd Windsor Ct 06095) koji će pružiti maksimalne uslove učesnicima.

Sportski tereni

Ovaj put specijalni gost kampa je bivši legendarni fudbaler i trener FK Sarajevo Zijad Švrakić koji je će na terenu direktno prenositi svoje bogato trenersko iskustvo mladim talentima. Pored njega stručni tim US Soccer Education, činit će uhodana ekipa trenera Erick French, Slobodan Čobo Janjuš, Murat Alibašić, Semjon Milosević i Nedim Runda.

Ovo je izuzetna prilika da učesnici kampa, svih starosnih kategorija, treniraju s bh. licenciranim stručnjacima, iskusnim trenerima i pokažu šta znaju koliko mogu, te da tokom četverodnevnog kampa dosta toga i nauče od njih.
Naravno i ovaj put, prioritet kampa je pronalazak talentovanih fudbalera, koji zadovoljavaju kriterijume modernog fudbala i koji su sposobni da se uključe u daljnje selektivne procese.
Poziv za gostovanje na kampu upućen je FS/NS Bosne i Hercegovine te po prvi put i FS Crne Gore.
Inače, zavisno od broja prijavljenih fudbalera stučnom štabu će se postepeno priključivati i ostali treneri sa kojima je USSE do sada sarađivao.
Dodane informacije i način prijave možete naći na ofcijelnoj web stranici US Soccer Educatioan – http://ussoccereducation.com

Pripremio: Namik Alimajstorović / BHDINFODESK

Related posts

HOLANDIJA: DŽENIS KUBUROVIĆ ŠAMPION U AMATERSKOM BOKSU

Nekadašnja zvijezda Premiershipa danas radi u svom zagrebačkom kafiću

Editor

Švicarska: Na Svjetskom juniorskom paraatletskom prvenstvu debitirao Omar Bojčić

Urednik BiH Info Desk

Leave a Comment