Bosnia Appeal

Organizacija Pomozi.ba zvanično pokrenula novu platformu za online donacije

banner
Humanitarna organizacija Pomozi.ba zvanično je pustila u rad novu platformu na www.pomoziba.org putem koje će, svi koji žele, moći brzo i lako donirati novac karticom za različite humanitarne akcije.

Početkom aprila je bila testna verzija platforme kako bi se prikupio novac za pomoć ugroženima u vanrednoj situaciji pandemije koronavirusa, a od sada će na ovaj način biti omogućeno doniranje novca i za ostale projekte i akcije koje sprovode ekipe Pomozi.ba.

Donirati novac na www.pomoziba.org za humanitarne aktivnosti i pomoć najugroženijima mogu svi koji imaju debitnu ili kreditnu karticu, vrlo jednostavno i potpuno sigurno uz prijavu i samo nekoliko klikova, saopćeno je iz Pomozi.ba.

Trenutno su na platformi aktivna četiri projekta: pomoć za djecu Jemena, priprema i isporuka obroka na kućnu adresu, priprema i dostava iftara i prehrambenih paketa tokom ramazana, te aktivnosti pomoći za pogođene cjelokupnom situacijom sa koronavirusom.

Pored ove platforme, i dalje je moguće donirati novac pozivima na humanitarne telefonske brojeve, kao i željeni iznos novca na standardne račune organizacije Pomozi.ba.

Izvor: Fena

Related posts

Bosnia Appeal i BHDINFODESK: Ispunite srca milošću, mirom i radošću!

Editor

Deseta godišnjica ‘Nove Nade’: Most između ljudi u Norveškoj i BiH je izgrađen

Editor

“BiH za Siriju”/ treći konvoj pomoći stigao na tursko-sirijsku granicu

Leave a Comment