Biznis

GRM Digital počeo saradnje sa dva nova klijenta u BiH

GRM Digital je englesko-bosanska agencija za digitalni marketing i izradu web stranica koja uspješno posluje od 2009. godine. Jedna je od najpoznatijih agencija unutar ove oblasti u Velikoj Britaniji, a svoje digitalne usluge pruža i kompanijama u BiH i zemljama EU. GRM Digital je nedavno proširio poslovanje i u Pakistan, te svojim dosadašnjim sjedištima u Londonu, Leedsu, Amsterdamu i Sarajevu dodao lokaciju u Islamabadu.

Ekspanzija tima GRM Digital-a popraćena je i uspjesima na lokalnom tržištu. Ova agencija nastoji sklopiti saradnju sa što većim brojem bosanskohercegovačkih kompanija kako bi im mogla isporučiti efikasna digitalna rješenja i pomoći da ojačaju svoje digitalno prisustvo, koje je danas ključno za uspjeh u poslu. U tom smislu, GRM Digital sa velikim zadovoljstvom objavljuje početak saradnje sa dva nova klijenta u BiH: NoBil i FCM.

NoBil

NoBil, prvi proizvođač madraca u Bosni i Hercegovini, ima za cilj ojačati svoj brend i autoritet na tržištu, te proširiti svoje poslovanje. Stoga su potražili pomoć GRM-a kako bi adekvatno predstavili svoj cjelokupni angažman i privukli veći broj kupaca.

U razgovoru sa NoBil-om i analizom trenutne platforme, GRM tim je otkrio mnoge greške u prethodnom sistemu, pa su ove dvije firme odlučile da zajedno dođu do učinkovitog rješenja kroz radionice za digitalnu strategiju. GRM Digital će ovoj kompaniji pružiti novi sistem koji će omogućiti sigurnu kupovinu i osigurati zadovoljstvo njihovih kupaca.

NoBil posluje još od 1989. godine. Pored madraca i kreveta kao osnovnih proizvoda, u svom širokom asortimanu također nudi jastuke, nadmadrace, posteljine i jorgane. Svi proizvodi koje NoBil lansira na tržište, kako domaće tako i inostrano, zasnovani su na istraživanjima o zdravom snu i ispunjavaju vrhunske standarde kvalitete.

FCM 

Agencija FCM je angažovala GRM Digital za izradu web stranice i digitalni marketing. GRM tim će raditi na CMS platformi koja će unaprijediti poslovanje agencije FCM i pružiti korisnicima njihove web stranice pozitivno iskustvo. Osim toga, vršit će SEO optimizaciju u cilju povećanja organskog prometa i poboljšanja vidljivosti na web pretraživačima. I na kraju, pobrinut će se za marketing na društvenim mrežama, PPC kampanje i content marketing kako bi izgradili snažno digitalno prisustvo za FCM.

FCM je agencija za finansijsko savjetovanje sa sjedištem u Sarajevu osnovana 2017. godine. Pružaju usluge računovodstva, revizije izvještaja, te poreznog i finansijskog savjetovanja firmama iz različitih sektora i država. 

Širenje na bosanskohercegovačkom tržištu Nej Gakenyi, izvršni direktor GRM Digital-a, komentariše na sljedeći način: „Mnogim lokalnim kompanijama je potrebna pomoć pri digitalnoj transformaciji i planiranju strategije kojom bi ojačali svoj brend, a mi im želimo pružiti način da u tome uspiju. Stoga smo izrazito uzbuđeni i ponosni što su NoBil i FCM odabrali baš nas i što imamo priliku doprinijeti ostvarenju njihovih poslovnih ciljeva. Radujemo se nadolazećoj saradnji, te nastavljamo raditi na osvajanju novih klijenata u BiH.” 

Preduzeća imaju mogućnost zakazati besplatne 30-minutne konsultacije sa agencijom GRM Digital. Termin se može zakazati putem e-mail adrese info@grm.digital, a sjedište agencije ćete naći na sedmom spratu Avaz Twist Towera (Tešanjska 24A, 71000).

A.T.

Related posts

Zabranjena gradnja malih hidroelektrana u Federaciji BiH

Urednik BiH Info Desk

Mate Rimac: Cilj osnivanja Tehnološkog parka u Livnu je zaustavljanje odlaska mladih ljudi

47. EKONOMSKI FORUM U DAVOSU

Leave a Comment