Video

DUŠKO KULIŠ – SARAJEVSKA PRIČA

Sarajevo je uvijek bilo inspiracija muzičarima i pjevačima i neki od velikih hitova bh. muzičke scene posvećeni su glavnom gradu BiH.

O Sarajevu su tako pjevali Davorin Popović, Dino Merlin, Halid Bešlić, Hanka Paldum…

I Duško Kuliš novu pjesmu je poklonio šeheru. Novi singl vlasnika hitova “Bez tebe je gorko vino”, “Suzo moja Suzana” i “Ti meni lažeš sve” nosi naziv “Sarajevska priča”. 

– Sarajevo je bilo i ostalo inspiracija mnogim kolegama. Ovo je mali poklon gradu koji mi je mnogo dao. Prve reakcije na pjesmu su odlične i sigurno da će se brzo pjevati po restoranima i na feštama širom regiona. Spot je snimljen na nekoliko lokacija u Sarajevu. Hvala velika mojim kolegama i prijateljima koji se pojavljuju u videozapisu. Neki od njim su Almir Hukelic Aka, Armin Hodžić, Sejo Avdić, Asmir Isabegović, Dragan Cicović, Miki Pejak, Bane Radić, Haris Abdurahmanović, Osman Džiho… Na snimanju videozapisa je bila odlična atmosfera, a moram da se zahvalim svojim prijateljima Šukriji i Kerimu Melezoviću iz firme Grakop koja je bila sponzor – kaže Duško Kuliš i dodaje da je spot režirao MK Digital.

P.R.

Related posts

Serijal: “Bosna – Sudbina prekrojene zemlje” (VII epizoda)

BHD Info Desk Administrator

Nena Tromp: Zbog izdaje i prevare Izetbegovića od Suda u Haagu trebate tražiti novu reviziju!

BHD Info Desk Administrator

Crvena jabuka – Nebesko platno

BHD Info Desk Administrator

Leave a Comment