Zanimljivosti

Crnogorka bh. korijena Natali Husić postala nova gospođa Sarkozy

banner


Prelijepa Crnogorka bh. korijena Natali Husić postala je proteklog mjeseca nova gospođa Sarkozy. Najmlađi sin bivšeg francuskog predsjednika, dvadesetpetogodišnji Louis je rekao sudbonosno “DA” krasotici starijoj četiri godine, u gradiću Gardes, u galskoj oblasti Vaucluse.

Vjenčao ih je gradonačelnik ruskog porijekla Richard Kitoeff. Svečanosti su prisustvovali mladoženjina majka Cécilia Attias koja živi u New Yorku, otac Nicolas, njegova supruga Carla Bruni i sedmogodišnja kćerkica ovog para, Giulia. Natali Husić  došla je na vjenčanje u pratnji majke.

Privržena Balkanu

Mlada žena, odrasla u Velikoj jabuci,  radi u Washingtonu kao savjetnica za internacionalno poslovanje. Nakon uspješne manekenske karijere, pohađala je studij međunarodnih odnosa na New York University, a časove glume je pohađala na poznatoj Lee Strasberg Theatre and Film Academy.

Natali Husić odlično govori pet jezika i veoma je privržena rodnom Balkanu. Zanimljivo je da je i Louisov pradjed, porijeklom Grk iz Soluna.Mladenci su zajedno već pet godina i neobično dobro se slažu i upotpunjuju. Malo je poznato da je bivši prvi čovjek Francuske, porijeklom mađarski plemić, po ocu, slikaru.Tako će pametna i svestrana Natali Husić svom imenu dodati i prezime Sarkozy de Nagy-Bocsa.

Džana Mujadžić 

Related posts

Sin pakistanskog imigranta Sajid Javid novi ministar unutrašnjih poslova Velike Britanije

URAGAN IRMA RUŠI SVE PRED SOBOM

Urednik BiH Info Desk

Zaboravljeni branitelji ušli u trag kriminalu stoljeća!

Urednik BiH Info Desk

Leave a Comment