Dopunske škole

U STUTTGARTU, U NEDJELJU, 9. JULA 2023. GODINE: JEDNA SI JEDINA – BOSNA I HERCEGOVINA!

banner

Tradicionalna manifestacija Saveza DŠ BiH povodom završetka školske godine. Gosti na manifestaciji, između ostalih, bit će, i: najmlađi članovi KUD-a „Mladi biseri“ iz Stuttgarta, književnica Mina IMŠIROVIĆ iz Augsburga, književnik Rizvan RIZVIĆ iz Schwarzwalda i muzičar i pjevač Emir PIHLJAK, a prisutni će moći pogledati i postavku izložbe slika Fatime MALČINOVIĆ, Bosanke iz Švicarske.

STUTTGART – Povodom završetka školske godine, u Stuttgartu će se, u nedjelju, 9. jula 2023. godine, u organizaciji Saveza dopunskih škola BiH, održati tradicionalna manifestacija Jedna si jedina – Bosna i Hercegovina. Manifestacija će se održati na adresi: Hofenerstr. 115, 70372 Stuttgart, sa početkom u 16 sati.

Osim predstavnika bosanskih škola, gosti na manifestaciji bit će, i: najmlađi članovi KUD-a „Mladi biseri“ iz Stuttgarta sa kojima Savez ima dugogodišnju izuzetno dobru saradnju, književnica Mina IMŠIROVIĆ iz Augsburga, književnik Rizvan RIZVIĆ iz Schwarzwalda i muzičar i pjevač Emir PIHLJAK, a prisutni će moći pogledati i postavku izložbe slika Fatime MALČINOVIĆ, Bosanke iz Švicarske.

Specijalni dio programa na manifestaciji u Stuttgartu bit će posvećen proglašenju najboljih likovnih i literarnih radova učenika i učenica u 2023. godini prispjelih na tradicionalni konkurs Saveza.

Zbog organičenog broja mjesta, molimo sve zainteresirane da rezervišu svoja mjesta i dođu na vrijeme.

Sve informacije oko manifestacije u Stuttgartu mogu se dobiti i putem telefona, broj: 0179 452 66 40, 01573 815 91 88, E-mail: savez.bh.skola@gmx.de.

Related posts

Savez bh. škola u Njemačkoj: Uskoro počinje nastava u dopunskoj školi u Augsburgu

BHD Info Desk Administrator

Djevojčica Zeliha Ramičević Ozturk zadivila tursku javnost

Editor

SAFET KALAČ-OBRAZOVANJE MLADIH KROZ PRIZMU PODRŠKE

BHD Info Desk Administrator

Leave a Comment