Kultura

SARAJEVO: PANEL DISKUSIJE POVODOM GODIŠNJICE POVELJE KULINA BANA

banner

UDRUŽENJE DEMOKRATSKIH PRAVNIKA U BOSNI I HERCEGOVINI I UDRUŽENJE BOSANSKO-TURSKO PRIJATELJSTVO BOSFOR, SARAJEVO, organizuju već nekoliko godina uzastopno PANEL DISKUSIJE povodom godišnjice POVELJE KULINA BANA . Ove godine 29.8. sa početkom u 11 h u prostorijama VIJEĆA KONGRESA BOŠNJAČKIH INTELEKTUALACA – VKBI, u ulici VALTERA PERIĆA BR. 13 .organizujemo PANEL DISKUSIJU O POVELJI KULINA BANA, od 29.8.1189.godine.

Pozivamo sve intelektualce, javne djelatnike, kulturne stvaraoce i poštovaoce bogate kulturne baštine države Bosne, da nam se pridruže i dođu na obilježavanje DANA POVELJE KULINA BANA 29.8.2017. u 11h na PANEL DISKUSIJU. Pozivamo i sva udruženja koja se bave kulturnom baštinom i multiklulturalnošću u Bosni i Hercegovini da nam se pridruže i da zajedno upriličimo jedan od najznačajnih datuma u historiji Bosne i Hercegovine i jedan od najznačajnih dokumenata iz bogate kulturne baštine zajedničke domovine Bosne. Svi koji žele da uzmu aktivno učešće u PANEL DISKUSIJI, dobro bi bilo da nam se jave do 27.8.2017. do 14 h. kako bismo satsavili listu diksutanata i učersnika na Panelu.

Srdačni pozdravi i poštovanje. U ime organizatora, dr. Rizvan Halilović mob. 061 350 678.

Related posts

Magazin Stav

Editor

ŠUKRIJA MEHOLJIĆ povodom izlaska monografije karikatura / ilustracija: “Ne zaboravi Srebrenicu / Don’t Forget Srebrenica”

BHD Info Desk Administrator

Kur’an najčitanija knjiga na svijetu

Urednik BiH Info Desk

Leave a Comment