BiH dijaspora

Ulaznice za utakmicu UNL Sjeverna Irska-BiH

banner

Reprezentacija BiH 08. septembra 2018. u Belfastu igra prvu utakmicu UEFA Lige nacija, protiv selekcije Sjeverne Irske. Za navijače BiH na raspolaganju su ulaznice po cijenama od 40 £ (funti) za navijačku tribinu i 50 £ (funti) za ulaznice kategorije 1.

Svi zainteresovani pojedinci i organizovane grupe (udruženja navijača, agencije, firme i sl.) mogu aplicirati za odgovarajući broj ulaznica, najkasnije do 27. 08. 2018. godine putem email adrese:

sjevernairska-bih@nsbih.ba

Procedure za nabavku ulaznica za ovu utakmicu su sljedeće:

Svaki pojedinac može aplicirati za najviše 5 (pet) ulaznica, uz dostavljanje fotokopije ličnog identifikacionog dokumenta (pasoša) i spiska navijača/putnika.
Organizovana grupa može aplicirati za više od pet ulaznica, s tim što treba dostaviti fotokopiju identifikacionog dokumenta (pasoša)  predstavnika grupe, te spisak svih navijača/putnika sa datumom rođenja, brojem pasoša i mjestom prebivališta, te informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju u Sjevernoj Irskoj.
Nadležna služba NS/FS BiH će razmotriti sve aplikacije do 28. 08. 2018. godine, kada će početi prodaja i distribucija ulaznica za utakmicu u Sjevernoj Irskoj. Pojedinci i grupe čija aplikacija bude prihvaćena biće o tome blagovremeno obaviješteni.
U skladu sa odobrenim aplikacijama, prodaja ulaznica će biti realizovana neposredno na blagajni NS/FS BiH ili dostavljanjem na adresu, uz naknadu troškova pošte na račun aplikanta. NS/FS BiH će razmotriti mogućnost preuzimanja ulaznica u Belfastu na dan odigravanja utakmice.
Kontakt osoba u NS/FS BiH je Dženita Sijamić, tel: 033/276689(email:dzenita.sijamic@nsbih.ba)

Napomena: Sve dodatne relevantne informacije vezane za ulaznice biće blagovremeno objavljene na službenoj web stranici Saveza  (nfsbih.ba).

Related posts

Jedan od organizatora protesta u Briselu Dino Salihagić za BUKU: Čini se da će slučaj BiH okupiti neku novu koaliciju

BHD Info Desk Administrator

Gdje živi najobrazovanija bh. dijaspora?

IZ BiH utvrdila jedinstvenu cijena kurbana za 2020. godinu

Urednik BiH Info Desk

Leave a Comment