Sport

Mladi fudbaler Denis Miljković pozvan u selekciju (U18) reprenzentacije BiH

Nedavno održani  BALKAN SOCCER CAMP u Jacksonville na Floridi već je  dao odlične rezultate. Poslije poziva mladoj Ajli Duračak u U19 selekciju Bosne i Hercegovine i njen “kolega” sa spiska predloženih  Denis Miljković je dobio  poziv selektora U18 reprenzentacije BiH  Slavena Muse  za selektivni kamp u Čitluku.

Svoje zadovoljstvo nakon ove lijep vijesti nije krio ni direktor USSE Murat Alibašić koji je rekao: ” Drago mi je da se nastavlja naša uspješna saradnja sa FS/NS BiH i da će u budućnosti biti još igrača poput Rijada Kobiljara, Elvira Ibiševića, Zehre Halilić, Amela Šehića, Ajle Duračak i sada izuzetno talentovanog  Denisa Miljkovića naći svoj put do reprenzentacije BiH. Ovo pokazuje da je rad stručnog tima US Socer Educationa na pravom kolosijeku, te da će naša dugogodišnja  uspješna saradnja sa FS/NS BiH, na zadovoljstvo svih  izroditi još mnogo talentovanih fudbalera.”

BHDINFODESK

Husref Musemić: Rukovodstvu NS/FS BiH bit će predloženo šest mladih igrača za daljnje provjere

 

 

 

Related posts

Faruk Hadžibegić nije više trener Red Stara iz Pariza

Ado Jahić 21-godišnji igrač sredine terena: Svoju fudbalsku sreću ubrzo ću potražiti u Evropi

Internacionalni fudbalski turnir u Minhenu starta narednog vikenda: Prilika za za ”naše” Amerikance da naprave karijeru u Evropi

Urednik BiH Info Desk

Leave a Comment