Sport

SARAJEVO BALKAN SOCCER CAMP: Šansa za bh.talente iz cijelog svijeta

banner

US Soccer Education iz Denvera u saradnji sa Fudbalskim savezom Bosne i Hercegovine, od 04. do 10. jula 2019. na stadionu “Hakija Mršo” – FK Unis u Vogošći organizuje SARAJEVO BALKAN SOCCER CAMP.

Ovaj fudbalski kamp namijenjen je igračima koji žele da se profesionalno angažuju u timovima s područja Balkana i Evrope, te naravno i kao svojevrsni “filter” potencijanim Zmajevima koji će imati priliku da se pred stručnjacima iz FS/NS BiH nametnu za neku od reprenzentativnih selekcija. Kako ističu u agenciji, kamp je otvoren za sve mlade, perspektivne fudbalere iz dijaspore i domovine željne afirmacije i dokazivanja.

Dolazak na kamp potvrdio je veliki broj predstavnika fudbalskih klubova iz regiona, trenera, skauta i menadžera iz okruženja i Evrope , tako da zasigurno, njihovom budnom oku neće promaći istinski talenti.

SARAJEVO BALKAN SOCCER CAMP predstavlja dugoročnu poslovnu orijentaciju US Soccer Education iz Denvera prema talentovanim igračima iz dijaspore i domovine i njihovom usmjeravanju ka reprenzentativnim selekcijama i kvalitetnim timovima u regionu. Učesnici na kampu će imati šansu da prođu kroz proces opće sportske i vrhunske nogometne edukacije. Sudionici kampa bit će skenirani formalnim parametrima kroz četiri dana treninga i po metodama koje se primjenjuju u radu svih modernih fudbalskih klubova. Pored toga mladi fudbaleri će imati i po tri probne utakmice protiv kvalitetnih protivnika iz Sarajeva.

Kamp će voditi iskusni nogometni treneri, sve sami bivši fudbalski znanci:  Slobodan Čobo Janjuš, Zijad Švrakić, Bulend Biščević, Džemal Smječanin, Erick French, Murat Alibašić i Nenad Pavlović.

Kamp će se održavati na stadionu FK Unisa koji  ima odlične uvjete za odvijanje ove sportske manifestacije. Inače, svi selektirani igrači bit će uključeni u bazu podataka ove agencije, kako bi se kontinuirano pratio njihov razvoj kao igrača i sportaša, a najboljima će biti ponuđen angažman u nekom od profesionalnih timova s područja Balkana.

Potencijalni učesnici dodatne informacije o SARAJEVO BALKAN SOCCER KAMP-u, načinu registracije, uplate kotizacije, mogu dobiti od direktora (US Soccer Education Denver – Murat Alibašić tel (Viber):+3035063853, mail: muratalibasic60@yahoo.com).

Zvanična prijava za učešće na kampu može se izvršiti na web stranici US Soccer Education http://ussoccereducation.com/.

BHDINFODESK

Related posts

Hrabra igra Sarajeva i poraz na Celtic parku

Urednik BiH Info Desk

Bosanci iz Linza plasirali se u “UEFA Futsal Champions League”

Urednik BiH Info Desk

Navijačka grupa Ljuti Krajišnici: Okupljanje bh. navijača u 13:00 sati na Europlatzu

Urednik BiH Info Desk

2 comments

Jose 14/04/2019 at 20:54

Pozdrav legendarnim igracima a sadasnjim trenereima

Reply
U susret SARAJEVO BALKAN SOCCER CAMPU: Talentovani Alem Suljić gazi utabanom stazom Elvira Koljića – BHDINFODESK 19/04/2019 at 11:24

[…] SARAJEVO BALKAN SOCCER CAMP: Šansa za bh.talente iz cijelog svijeta […]

Reply

Leave a Comment