BiH dijaspora

Više tisuća Livnjaka na Livanjskoj noći u Frankfurtu

U organizaciji Livanjske zajednice “Frankfurt” u subotu je u Heusenstammu održana treća po redu ‘Livanjska noć u Frankfurtu’.

U dvorani koja je okupila više tisuća Livnjaka, koji se nalaze na radu u Njemačkoj,  prigodnim riječima obratila se predsjednica Livanjske zajednice “Frankfurt” Helga Marelja istaknuvši zadovoljstvo odzivom, požalivši livanjskoj zajednici sve najbolje u njihovom budućem radu.

”Biti dio ove Zajednice je čast i drago mi je da sve više dobrih ljudi to prepoznaje i daje potporu našem radu kroz razna područja. Kroz ovakva druženja, nastojimo mladima prenijeti vrijednosti bez kojih ne bi bili ono što jesmo, a to su jezik, kultura, narodni običaji i vjera”, kazala je Marelja.

Okupljanje Livnjaka u Frankfurtu ima humanitarni karakter jer od prikupljenih donacija nastoje pomoći teško bolesnoj Ani Budić, koja boluje od agresivnog oblika multipleskleroze.

U zabavnom programu nastupile su članice HKUD Dinara Livno, “Croatia Ensemble” iz HKZ Frankfurt, duo Gloria Klišanin i Anđelo Jurić, splitska grupa „Dalmatino“ i Ludwig Band.

Fena

Related posts

Sydney: Šakir Hadžimejlić nesuđeno Titovo kumče i zaljubljenik u poeziju Omara Khayyama

Editor

Ove godine se završavaju radovi na džamiji u Gracu

BHD Info Desk Administrator

25. godišnjica genocida u Srebrenici: Bh. građani marširali ulicama St. Louisa

Editor

Leave a Comment