Moj stav

Advokat Ifet Feraget: Dženan Memić je ubijen!

banner

Dženan Memić je ubijen, mehaničkim predmetom, tupim udarcem u glavu, izjavio je danas na protestnom skupu u Sarajevu advokat porodice Memić Ifet Feraget.
On je kazao da snimci sa kuće Šerifa Konjevića i hotela Kristal na Ilidži pokazuju ko je ubio Dženana Memića, ali, poručio je, da tih snimaka nema.

“Dalida Burzić je 7. marta skoro mjesec nakon ubistva Dženana Memića otvorila istragu, a Želimir Lepir 100 dana nakon ubistva Davida Dragičevića. Pustili ste da neko sakrije dokaze i da neko zataška ubistvo i za to morate odgovarati. Tužilac Sead Kreštalica nam je pokušao podmetnuti lažni nalaz iz Vojvodine”, kazao je Feraget, te je dodao:

“Zašto je Dženanov mobitel prvo predat ocu Alise Mutap, pa tek onda Dženanovom ocu. Nismo dobili odgovor. Nikada u historiji nije zabilježen ovako jedan amaterski pokušaj prikazivanja ubistva. Ali u tome i jeste suština jer su tako pokušali da prikriiju ubistvo prikazujući sve kao saobraćajnu nesreću”, naglasio je Feraget.
On je kazao da slučajevi “David Dragičević” i “Dženan Memić” pokazuju da u pravosuđu imamo organizirani criminal prenosi Klix.ba.


Related posts

ŠTA ZA BiH ZNAČI OKRETANJE OD PROŠLOSTI KA BUDUĆNOSTI?

Podrška inicijativi da austrijski državljani iz BiH dobiju status manjine

BHD Info Desk Administrator

KOME I ZAŠTO U AMBASADI BIH U BEČU SMETAJU BOSANSKA UDRUŽENJA?!?!

BHD Info Desk Administrator

Leave a Comment