Moj stav

Advokat Ifet Feraget: Dženan Memić je ubijen!

Dženan Memić je ubijen, mehaničkim predmetom, tupim udarcem u glavu, izjavio je danas na protestnom skupu u Sarajevu advokat porodice Memić Ifet Feraget.
On je kazao da snimci sa kuće Šerifa Konjevića i hotela Kristal na Ilidži pokazuju ko je ubio Dženana Memića, ali, poručio je, da tih snimaka nema.

“Dalida Burzić je 7. marta skoro mjesec nakon ubistva Dženana Memića otvorila istragu, a Želimir Lepir 100 dana nakon ubistva Davida Dragičevića. Pustili ste da neko sakrije dokaze i da neko zataška ubistvo i za to morate odgovarati. Tužilac Sead Kreštalica nam je pokušao podmetnuti lažni nalaz iz Vojvodine”, kazao je Feraget, te je dodao:

“Zašto je Dženanov mobitel prvo predat ocu Alise Mutap, pa tek onda Dženanovom ocu. Nismo dobili odgovor. Nikada u historiji nije zabilježen ovako jedan amaterski pokušaj prikazivanja ubistva. Ali u tome i jeste suština jer su tako pokušali da prikriiju ubistvo prikazujući sve kao saobraćajnu nesreću”, naglasio je Feraget.
On je kazao da slučajevi “David Dragičević” i “Dženan Memić” pokazuju da u pravosuđu imamo organizirani criminal prenosi Klix.ba.


Related posts

State Department o “non-paperu”: Opasnost od nestabilnosti na Zapadnom Balkanu

Editor

Gospodine Inzko čovjek može nanijeti zlo drugima ne samo aktivnošću nego i neaktivnošću

Editor

Prekipjelo ratnom vojnom invalidu Amiru Haliloviću: Ako mi ne plate lijek, ubit ću nekoga

Editor

Leave a Comment