Sport

Zahvaljujući Damiru Šunjiću: Bundesligaš Hoffenheim poslao sportsku opremu NK Ljubuški

Njemački bundesligaš Hoffenheim poslao je vrijednu donaciju Nogometnom klubu Ljubuški, saopšteno je iz ovog bh. trećeligaša. Iz Hoffenheima su poslali lopte za ljubušku školu nogometa, ali i drugu opremu i rekvizite za seniorsku selekciju.

“U klub je dostavljena vrijedna donacija, tačnije 60 lopti za školu nogometa NK Ljubuški, kao i razna oprema i rekviziti za treniranje seniorske ekipe te se ovom prilikom želimo zahvaliti Damiru Šunjiću, porijeklom iz Radišića, koji je trenutno zaposlenik njemačkog bundesligaša TSG Hoffenheim. Damir prati rad kluba i škole nogometa zahvaljujući komunikaciji s našim igračem Andrejem Markićem, kojem isto tako ovim putem zahvaljujemo. Također, naše zahvale idu i Global United FC, međunarodnoj neprofitnoj organizaciji bez koje ova donacija ne bi bila moguća”, saopštili su iz NK Ljubuški na ofcijelnoj Facebook stranici kluba.

Donacija/ Foto :NK Ljubuški

Inače, ovaj hercegovački klub se takmiči u trećem rangu bh. nogometa, odnosno Drugoj ligi Jug, a prekinutu sezonu okončali su na trećem mjestu iza novog prvoligaša Posušja i ekipe Klisa.

BHDINFODESK

Related posts

Potrošili 11 milijardi eura na izgradnju stadiona na koje niko ne dolazi

Editor

Baždarević: Optimističan sam i realan, cilj je odlazak na SP

Admin1

(Video) Uz Merlinovu pjesmu, Višća ogrnut zastavom s ljiljanima slavio titulu

Urednik BiH Info Desk

Leave a Comment