BiH dijaspora Najčitanije

Izbori u biH: Sa par klikova provjerite da li je sve u redu sa vašom prijavom

Ovih dana na mnogim portalima osvanule su vijesti o raznovrsnim mahinacijam političkih stranaka i krađama glasova prilikom proteklih izbora u Bosni i Hercegovini. Da vaša registracija nebi otišla u pogrešne ruke, svi vi koji ste se registrovali za naredne lokalne izbore u BiH 2020, sa par klikova provjerite da li je sve u redu sa vašom prijavom.

Ne dozvolite da na ovim izborima brojači ponovo budu važniji od glasača.

Poštovani građani Bosne i Hercegovine koji ste se poslali prijavu za lokalne izbore u BiH 2020. status prijave možete provjeriti na linku https://www.izbori.ba/Lokalni_izbori_2020/Default.aspx?CategoryID=1041&Lang=3.

Ukoliko ne pronađete potvrdu na navedenom linku, to znači da vaša prijava još nije obrađena ili je odbijena zbog nekog nedostatka (nedostaje potpis na prijavi, neki dokument i sl).

U tom slučaju pošaljite e-mail na adresu info@izbori.ba u kojem ćete navesti svoje ime i prezime, JMBG, adresu stanovanja, kontakt telefon i e-mail adresu i tražiti pojašnjenje zašto vaša prijava nije potvrđena. Na e-mail koji navedete dobit ćete odgovor i mogućnost da otklonite nedostatke prijave i istu ponovo pošaljete na prijavapp@izbori.ba.

Preporučujemo da to uradite odmah i ne čekate konačnu objavu odluke o rezultatima registracije.

BHDINFODESK

Related posts

Pozivamo Vas na serijal javnih online predavanja Bosanskog Akademskog Društva u Austriji

BHD Info Desk Administrator

Kud “Zlatni ljiljani” Insbruck: Čuvari bh. tradicije i kulture

Editor

Oslo: Predstavljena knjiga “Aporija demokratije” autora Džemala Sokolovića

Leave a Comment