BiH dijaspora Izbor urednika

(Video) Banjalučanka Berina Hadžidedić, Pitam se samo kako smo došli do toga da ovako duboko potonemo

banner

Povodom gostovanja Milorada Dodika na N1 telviziji, na svom Facebook profilu porukom narodu Bosne i Hercegovine oglasila se  Berina Hadžidedić, Banjalučanka, Bosanka s adresom u Švicarskoj. Post prenosimo u cjelosti:

Berina Hadžidedić/Private album

Narodu Bosne i Hercegovine
Ja sam Banjalučanka, Bosanka i živim u Švicarskoj.
Obraćam se svima vama ogorčena na gostovanje gospodina Dodika u emisiji televizije N1.

Svima nama, građanima Bosne i Hercegovine, zemlje s hiljadugodišnjom prošlošću treba da bude na sramotu da jedan ovako nekulturan i necivilizovan čovjek bude član Predsjedništva.

Gospodin Dodik sa svojim ponašanjem, vokabularom i kulturom nije zaslužio ni mjesto čuvara jedne fabrike a da ne govorimo o mjestu Prvog.

Pitam se samo kako smo došli do toga da ovako duboko potonemo, da dozvolimo sebi da ovako nisko padnemo u vlastitim očima i da ne razmišljamo o sramoti koju zaslužujemo u evropskim i svjetskim očima!
Poštovani Bosanci i Hercegovci, podbacili smo sinoć, 19.11. ljeta Gospodnjeg 2020, kada dotičnog gospodina nismo odmah na vratima studija ispratili u historiju.

Dozvoliti sebi u 21. vijeku ovakvu blamažu ravno je sunovratu i samouništenju i aferim nam na ovome! Što kaže naš Dragan Bursać: “Ko nas je kleo, nije dangubio!“


Berina Hadžidedić, Banjalučanka, Bosanka s adresom u Švicarskoj.

N1/ You Tube

BHDINFODESK

Related posts

Aviolinija Sarajevo – Oslo ostaje operativna tokom ljeta

Uskoro: Novo produženje roka za otkup stanova certifikatima

Đevad Mešan iz Kupresa nije zaboravio rodni kraj, poklonio selu Brda hajr česmu

Urednik BiH Info Desk

Leave a Comment