BiH dijaspora

Njemačka: Muž ubio mladu Bosanku i njeno tijelo bacio u jezero

banner

Prema dosadašnjim rezultatima istrage Nadira Salkić žena ubijena udarcem tupim predmetom u glavu, uhapšen njen suprug Nermin

Bosansku zajednicu u Njemačkoj potresla je stravična tragedija kada je tijelo mlade Bosanke Nadire Salkić (28) s velikom ranom na glavi pronađeno u ribnjaku u naselju Rodgao u Ofenbahu kod Frakfurta.

Njemački istražitelji otvorili su opsežnu istragu koja je dovela do osumnjičenog, a ispostavilo se da se radi o njenom suprugu Nerminu (34). Naime, suprug je prijavio policiji njen nestanak, a tokom saslušanja njegova priča se isljednicima učinila kao nevjerovatna.

On je kako saznajemo od Bosanaca koji žive u Ofenbahu kazao policajcima da mu nisu poznati razlozi zašto je napustila dom.

Naime, kada su policajci saslušali komšije otkrili su da je par imao problema u braku, a u tome se i krio motiv ubistva. Nadira se kako je otkriveno planirala razvesti od Nermina, a što on nije mogao podnijeti. Obdukcijom je utvrđeno da je nesretna žena udarena tupim predmetom u glavu uslijed čega je nastupila smrt. Nermin je Nadiru navodno usmrtio u njihovom stanu nakon čega ju je prevezao do jezera gdje je ostavio njeno tijelo.

Par ima dvoje djece, za koju je brigu preuzela komšinica. Policija sedmogodišnjeg dječaka i dvogodišnju djevojčicu obilazi svakodnevno i donosi im sve što im je potrebno. Nadira u BiH ima roditelje i brata koji će preuzeti brigu o djeci.

Ad. A./Dnevni Avaz

Suprug ubio mladu Bosanku i bacio njeno tijelo u jezero, iza nje ostalo dvoje djece (avaz.ba)

Related posts

Birmingham: Odata počast žrtvama genocida u Srebrenici

BHD Info Desk Administrator

Kilimandžaro: Ali Ahmović sa zastavom BiH osvojio najviši vrh Afrike

Eso Balić:  Umjetnik, humanista, bosnoljub ….ama  ČOVJEK- LJUDINA

Copo Sejo

Leave a Comment