Muzika

Armin Muzaferija održao spektakularan koncert povodom Dana grada Srebrenika

banner

Sve je više koncerata koji se zakazuju širom naše zemlje, a preksinoć je na svoje došla i publika Armina Muzaferije. Naime, on je pred nekoliko hiljada posjetilaca održao spektakularan koncert u Srebreniku na Trgu Alije Izetbegovića. 

Publika je horski pjevala njegove pjesme “Džehva”, “Studen vodo”, “Gdje mi ljubav spava”, “Putujem”, “S tobom bez tebe”, “Ne mogu da te ne volim”, „Vulkani“… 

– Koncert je održan povodom Dana grada Srebrenika, a glavni krivac je gradonačelnik Nihad Omerović. U mojim pjesmama uživala je i publika iz Tuzle, Gračanice, Živinica, Tešnja, Lukavca, Brčkog… Svi oni su istinski uživali u dvosatnom spektaklu, a specijalni gost mi je bio prijatelj i dragi kolega Eldin Huseinbegović. Sa Srebrenikom imam neku posebnu vezu, koja je ojačana posljednjim spotom za pjesmu “Studen voda”, čiji je dio snimljen na tvrđavi u ovom prelijepom gradu – kaže Muzaferija koji dodaje da koncertne aktivnosti nastavlja u julu, kada će se družiti sa publikom u Bosanskoj Krupi, Mostaru, Bužimu i Sandžaku.

P.R.

Related posts

Poslušajte parodiju na bh. stvarnost: Dede Putra “Da te nije Angela”

BHD Info Desk Administrator

Grupa ZAR objavila spot za pjesmu “Biljeg”, kadrovi snimani i u replici Titovog Plavog voza

BHD Info Desk Administrator

Pobjednik Festivala Ilidža 2019 je Asmir Muhadžer s pjesmom ‘Jabuka’

Urednik BiH Info Desk

Leave a Comment