Video

Slobodan Vasković: Draško Stanivuković je mlad, pokvaren, sklon manipulaciji

banner

Da se kladimo, Schmidt nije vreća za udaranje kao Inzko! Schmidt je došao da udara! Jelena Trivić jedina može na crtu Dodiku! Stanivukovića ću ukloniti s političke scene! Lukač hapsi Dodikove ljude, Dodik mu ništa ne može narediti!Neće niko da žrtvuje zbog Dodika! Političari iz RS-a su pokrali milijarde! Izborni zakon će biti usvojen! Senad: Kakav? Slobodan: Nema raspada BiH, nema otcjepljenja RS-a, nema rata! Idemo u NATO!

Države se neće promijeniti dok neko ne ode u zatvor! Draško Stanivuković je mlad, pokvaren, sklon manipulaciji, počinio zločin, jer je aferu Kisik iskoristio u političke svrhe. Samo je Dodik veći zločinac od njega! Kandidatura Stanivukovića je bila kobna greška opozicije! Stvara se jedna čitava ekipa za BiH na relaciji Washington–Berlin–Brisel! Cijenu američkih sankcija neće platiti Dodik, već građani RS-a!

Sankcije bile planirane za početak iduće godine, ali će biti ove godine! Dodik gazi crvenu liniju! To je zagrijalo situaciju i moglo bi doći do incidenta! Onaj ko pokuša da napravi incident bit će brutalno polomljen! Građani BiH se ne trebaju plašiti rata! Rata u BiH neće biti! BiH ide prema NATO-u! Realno stanje situacije u BiH nije na nivou sukoba! Dodik je donio nerad u institucije! Dodikova priča o otcjepljenju je šuplja priča jer nema šta da ponudi! Dodik pokušava kompenzirati štetu koju je napravio! Neka ga ne slušaju oni koje poziva da ne idu na posao! Laže ih, neće im dati plate! Obrad Kesić je nebitan! On je Dodikov analitičar koji pojačava ono što Dodik priča! Njegov maksimum je da prođe pored State Departmenta! On je jedno veliko ništa!

Dodik i Lukač više nisu na istim stranama! To pokazuju posljednja hapšenja u borbi protiv organizovanog kriminala po nalogu Specijalnog tužilaštva RS-a! Dodik je zvao načelnika policije da prekinu sa hapšenjima, Lukač mu se suprotstavio! Dodik će pobjeći u Rusiju! Ljudi će biti ostavljeni na cjedilu kad on umakne! Neće bilo ko da žrtvuje svoju glavu zbog Dodika! Sreća je što Dodik nema direktnu vlast nad ministarstvom unutrašnjih poslova! Ima vlast, ali ne vlada, ko zna šta bi tada napravio! Dodik nema moć da Lukaču kaže da uradi nešto! Lukač i Dodik su dvije najsuprotstavljenije strane! Da je Dodik mogao smijeniti Lukača, davno bi to učinio! Dodik direktno zavisi od Lukača po mnogim pitanjima, a Lukač nije njegov! Dodik nema kontrolu nad svojim ljudima!

Schmidt je došao s jasnim i preciznim zadacima! Kad dođe vrijeme, Schmidt će izvući mač! Njemačka će podržati Schmidta u svim njegovim zadacima! Mnogi su se prevarili i udarili na Schmidta i to će im se obiti o glavu! Schmidt će isukati mač i otfikariti glavu nekome! Schmidt nije vreća za udaranje kao Inzko! Schmidt je došao da udara! Stvara se jedna čitava ekipa za BiH na relaciji Washington – Berlin – Brisel! Normalno je da Vučić priznaje Schmidta! On je regionalni lider broj jedan, ma koliko Milanović pokušavao da ga uruši! Vučić razgovara sa Schmidtom zbog interesa Srbije i ličnih interesa! Vučić ne može zabraniti Dodiku da dođe u Srbiju! Bio bi međudržavni skandal da vrati člana Predsjedništva! Mora da ga trpi! Vučić je nekoliko puta izjavio da nikada neće uvoditi sankcije RS-u! Neće da ga ni na koji način porede s Miloševićem! Vučić se jasno distancira od Miloševića! Vučićevo stvarno mišljenje o Dodiku će se vidjeti nakon izbora u Srbiji! Dodik kvari Vučiću i pregovore na Kosovu! Vučić nije napravio problem Kosova nego ga je naslijedio! Vučić je i Dodika naslijedio! Dodik pokušava da se provuče kroz iglene uši i pobijedi na sljedećim izborima! Da su Šarović i Borenović mislili politički kvalitetnije, mi danas ne bismo bili u ovoj situaciji! Opozicija je uspjela izaći iz Dodikovog okvira! Imaju kvalitetne kandidate koji mogu pobijediti Dodika! To nije Draško Stanivuković! Dodik bi pobijedio Stanivukovića! Kandidatura Stanivukovića bi bila kobna greška opozicije! To bi bilo političko samoubistvo! Najbolji kandidat opozicije za predsjednika RS-a je Jelena Trivić! Ona bi pomela Dodika i jedina zaslužuje da mu izađe na crtu! Najbolji kandidat za člana Predsjedništva je Milan Miličević, načelnik Teslića! Stanivukovića ću ukloniti s političke scene! Nisu građani Banje Luke glasali za Stanivukovića nego su glasali protiv SNSD-a! On je samo bio medijum kroz koji se to radilo! Sva njegova obećanja su pala u zaborav, ništa nije doveo do kraja! Njemu gradonačelničko mjesto služi kao odskočna daska da bude predsjednik RS-a! SDS je iznio proteste u Banjoj Luci! Izborni zakon će biti usvojen! Nema raspada BiH! Nema otcjepljenja RS-a! Dodikov utjecaj je sve manji, priča prazno!

Nastavit će se hapšenja oko kriminalnih radnji za vrijeme korone! Počet će hapšenja u aferi Kiseonik! U aferi Kiseonik je urađena manipulacija i s jedne i s druge strane! S jedne strane više od godinu se koristi industrijski kiseonik za liječenje pacijenata! Agencija za lijekove je mogla to iskontrolisati, ali nije ništa uradila! Agencija za lijekove je utvrdila stanje! Oni su dali Stanivukoviću papire! Zolak i Stanivuković su planirali to iskoristiti u političke svrhe! Spriječio sam ih, jer sam prvi objavio informacije! Znali su za aferu drugog septembra i nisu reagovali! Ja sam objavio aferu 22. septembra! Dvadeset dana nisu reagovali! 24. septembra su se odjednom pojavili sa aferom! Uplašili su se da će se Zolak naći u mojim tekstovima! Afera im je propala, jer su je htjeli iskoristiti za Stanivukovićevu kandidaturu za predsjednika RS-a! Dodikov režim je počinio najstrašniji zločin! Ništa manji zločin nisu počinili Zolak i Stanivuković! Prema mojim pretpostavkama oni bi aferu Kiseonik objavili tek u novembru! Optužili su me da ja hoću da srušim aferu Kiseonik, a ja je otvorio! Stanivuković je mlad, pokvaren i sklon manipulaciji! Šta je Zolak radio godinu i po dana?! Zašto je šutio godinu i po dana?! Gdje su dokumenti o kiseoniku od prethodnih godina? Tenderi nisu bili raspisani, bili su dogovoreni! To nije afera, to je zločin nad zločinima! Sada se afera Kiseonik pokušava staviti pod tepih! Neka slobodno podnesu 50 krivičnih prijava i protiv mene! Država se neće promijeniti dok neko ne ode u zatvor! Za samoubistvo koje se skoro desilo na UKC Banja Luka smo imali izjavu da je to zbog psihičkih tegoba pacijenta! Ta osoba nije imala psihičkih tegoba! Nisu joj davali odgovarajuću terapiju! Ta osoba je bila u agoniji koju nije mogla da trpi! Ni nakon toga nisu nabavili adekvatne lijekove nego su zašarafili prozore da pacijenti ne mogu skočiti!

Face TV

Related posts

Serijal: “Bosna – Sudbina prekrojene zemlje” (XI epizoda)

Editor

Zlatan Fazlić Fazla: Pisma ljubavna

Editor

Panel: Perspektive Dejtonske BiH

Urednik BiH Info Desk

Leave a Comment