Sport

Norveška: Futsal Prvenstvo Dijaspore Balkana

Poštovani ljubitelji futsala i članovi svih naših udruženja u Norveškoj, srdačno vas pozivamo ispred sportske norveške organizacije NAFA na veliko drugo Norveško Futsal Prvenstvo Balkan Dijaspore 2021 godine.
Ideja i glavna svrha ovoga događaja je da se na jednom mjestu okupe mnoge futsal ekipe, fudbalske grupe i udruženja(klubovi) iz ex- Jugoslavije prije svega zbog zajedničkog druženja, zatim takmičenja, razmjene iskustava, povezivanja i prijateljskih odnosa.

Ovogodisnje prvenstvo bit će održano u norveškom gradu Drammenu u EBBESTAD sportskoj dvorani, u subotu (20.novembra.2021) sa početkom u 10 sati.

Broj futsal ekipa je ograničen na 16, zato vas molimo da pravovremeno prijavite svoje ekipe najkasnije do 17.11.2021 kako bi osigurali učešće vaše ekipe na ovom izazovnom takmičenju.

Organizatori i sponzori ovoga prvenstva su obezbijedili vrijedne nagrade za prva 4 mjesta.
Očekujemo dobar odziv svih ljubitelja futsala i radujemo se da ćemo zajedno sa svima vama uživati i provesti jednu lijepu subotu uz dobru atmosferu, kvalitetan futsal program i naravno jednu lijepu feštu nakon završetka turnira. Ova sportska manifestacija bit će popraćena velikim brojem sportskih medija.

Dobrodošli!

Nedžad Munjić

NAFA

Related posts

U Brčkom umro Siniša Kisić, potpredsjednik Olimpijskog komiteta BiH

BHD Info Desk Administrator

Melbourne 18. fudbalski turnir bh. klubova/ Prvo mjesto osvojio KUD Dandenong

Dupla kruna: Spektakularno slavlje na ulicama Sarajeva

BHD Info Desk Administrator

Leave a Comment