Sport

Düsseldorf: Jedna od najvećih MMA nada Sara Smajić želi početi karijeru modela

Hrvatska MMA borkinja Sara Luzar Smajić jedna je od najvećih ženskih MMA nada u Evropi. Hrvatica bosanskih korijena već dvije godine trenira u poznatom UFD Gymu u Düsseldorfu i uskoro cilja titulu prvakinje, ali sada razmišlja i o modelingu.

Kako je otkrila u razgovoru za Bild, mnoge poznate kompanije već stoje u redu i nude joj angažman, a onda se vremena na vrijeme odlučuje za fotografisanje za reklamne kampanje.

“Nikad nisam pričala o tome, ali ja sam vrlo otvorena za tu temu. Mislim da bi reklamiranje opreme za teretanu ili odjeće bilo sjajno. Ipak, nisam sigurna da li bih se kasnije doživljavala kao tipičan model. To mi ne odgovara. Imam previše mišića za to”, kazala je kroz smijeh.

Luzar Smajić (26) je rođena u Zagrebu odakle je preselila u Düsseldorf kako bi nastavila graditi borilačku karijeru, a u dosadašnjoj MMA karijeri ima skor od tri pobjede i jednog poraza.

Smajić je 2018. godine debitovovala na velikoj MMA pozornici, ali je izgubila prvu borbu. Ipak, vratila se još jača i vezala je tri pobjede, a već u subotu je očekuje broba sa Natalijom Baczyńskom.

BHDINFODESK

Related posts

Jusuf Nurkić slomio nogu (video)

Urednik BiH Info Desk

Samir Cerić biznismen iz Londona novi predsjednik FK Željezničar

Editor

(Video) Dusseldorf: Naš Erko Jun nokautiran u 35. sekundi borbe

BHD Info Desk Administrator

1 comment

Alice Julien 06/06/2022 at 09:57

Modela na pretek! Prelijepe cure koje vide svoje snove unistene zbog potreba trzista.Moda je najprije industrija. Bolje glumica ali treba studirati. Uglavnom djevojka treba otvoriti prodavaonicu sportske odjece.Poslovati i polako napredovati u osobnim nakanama.Najprije obezbijediti materijalnu stranu postojanja.

Reply

Leave a Comment