Muzika

Marseille: Regionalna muzička diva Natali Dizdar ugovara nastupe u cijeloj Jugostočnoj Evropi

Natali Dizdar, regionalna muzička diva, porijeklom Hercegovka, postala je stanovnica najveće sredozemne luke, južno francuske metropole Marseille.

Pjevačica i njezin životni suputnik, američki Francuz William Parge su nakon boravka u Londonu odabrali Marseille za novo prebivalište! Nedavno su proslavili zaruke, nakon dugogodišnje veze. Budući suprug je najprije bio broker a sada radi u porodičnoj firmi, sa sjedištem u Marseilleu.

Natali Dizdar uspješno, iz Francuske ugovara nastupe u cijeloj Jugostočnoj Evropi. Skorašnjim singleom Zadnji dan ljeta postigla je nezapamćen uspjeh i prodaju a zahvaljujući kući Aquarius Records, već sljedećeg mjeseca ostvaruje mnoštvo koncerata i turneja.Diplomirana psihoterapeutkinja i socijalni pedagog, prakticira gestald terapiju “na liniji”, i ima mnoštvo klijenata!

Umjetnica je ponosna na ovogodišnju saradnju s članovima banda PortoMorto, Hrvojem Klemenčićem i Rokom Crnićem. Zajedno su ostvarili hit Zadnji danljeta, koji ne silazi s vrha svih top-listi. S njima namjerava nastaviti saradnju, pošto planira završiti EP s producentom Pavlom Miholjevićem i Jurom Ferinom i što je najvažnije: novim kompozicijama.

Džana Mujadžić 

Related posts

Nekoliko hiljada posjetilaca uživalo u rock koncertu ZAR-a i “Atomskog skloništa” u Tešnju

Editor

Sarajevo: Izvedba sestara krasi odjavnu špicu “Simpsonovih”

Urednik BiH Info Desk

Amira Medunjanin novi album „For Him and Her“ posvetila legendama Tomi Zdravkoviću i Silvani Armenulić

BHD Info Desk Administrator

Leave a Comment