BiH dijaspora

Redakcija portala BHDINFODESK, uredniku Esadu Krciću i njegovom timu čestita vrijedan jubilej!

banner

21 GODINA BOŠNJACI.NET – SA NARODOM I DOMOVINOM

Danas, 25. januara je punih 21 godinu Bošnjaci.Net – iskrenog, predanog, ali i napornog rada. Prolazili smo i prolazimo razne prepreke, niske udarce, potvore, hakerske napade, optužbe, blokiranjima, opstruiranjima, kako od strane neprijatelja Bosne i Hercegovine i Bošnjaka, tako i udbaša, izdajnika i hamala zla… Ali, unotač svim udarima, našim principijelnim radom u kontinuitetu izrasli smo u prepoznatljiv medij, i posebno da se vjeruje stavovima autora tekstova, kolumni, komentara…

Poštenim radom smo utabali put ka čitateljima bosanskog govornog područja, kako iz bošnjačkog ali i drugih naroda koji razmiju jezik slobode, te ka Bosni i Hercegovini, Sandžaku, Kosovu, dijaspori, kao i onima, bez obzira na njihovu vjersku i nacionalnu pripadnost, koji su također perom ostavljaju pisani trag na Bošnjaci.net.

Zahvaljujući svim plemenitim i čestitim suradnicima koji su svoje priloge proteklih godina ugradili u ovaj elektronski medij, Bosnjaci.Net su postali unikatan brend.

Bošnjaci.Net su prepoznatljivi i kao slobodarski medij, na kojem se bez cenzure prezentiraju slobodne misli autora različitih profila i etnosa, koji o svim izazovima pišu bez dlake na jeziku.

Bosnjaci.Net pored toga štp jeste elektronski nacionalni medij, ali ujedno je patriotski pokret u čijem fokusu je bošnjački narod ma gdje živio, domovina – država Bosna i Hercegovina, Sandžak…

Uz svakodnevni rad u izdavaštvu Bošnjaci.Net je odštampano preko trideset romana i knjiga bošnjačkih autora, dok su pod medijskim pokroviteljtsvom održane brojne nacionalne manifestacije i promocije knjiga.

Uskoro očekujemo Bošnjaci.Net u novom ruhu i dizajnu… I onda… Nastavljamo naš rad, stojeći uz naš narod i domovinu!

21 GODINA BOŠNJACI.NET – SA NARODOM I DOMOVINOM — Bosnjaci.Net

Redakcija portala BHDINFODESK, uredniku Esadu Krciću i njegovom timu čestita vrijedan jubilej!

Related posts

U Splitu obilježen Dan državnosti Bosne i Hercegovine: “Nemamo legitimnog predstavnika, a nas je 25.000 branilo Hrvatsku”

BHD Info Desk Administrator

SAD: Bosanka Ida SeferRoche posvetila život širenju istine o genocidu u BiH

BHD Info Desk Administrator

Australija: Održan forum na temu “Dan bijelih traka 31. maj 1992”

BHD Info Desk Administrator

Leave a Comment