Regija

Podgorica: Našem Božidaru Proročiću golemo prizanje „Misionari ljudskosti“

banner

Književniku i publicisti Božidaru Proročiću, članu uredništva medijske agencije BHDINFODESK iz Birminghama, odličnom kolumnisti portala Bošnjaci.Net i više medija u Crnoj Gori, Sandžaku, Bosni i Hercegovini i bosanskohercegovačkoj i crnogorskoj dijaspori…, Bošnjačko vijeće u Crnoj Gori dodijelilo mu je zahvalncu „Misionari ljudskosti“ za izuzetan doprinos popularizaciji bošnjačkog stanovništva i zbližavanju među narodima i kulturama.

Božidar Proročić

Nakon prijema nagrade Božidar Proročić z je kazao:
– Ponosan na nagradu, koja dolazi od Bošnjačkog vijeća. Što me obavezuje i čini mi čast da i dalje nastavim svoju kulturološku i iskrenu misiju prema Bošnjacima, ali i svim drugim manjebrojnim narodima, u izgradnji jedne ljepše i bolje Crne Gore za sve nas. Hvala vam draga braćo i prijatelji Bošnjaci što ovaj dunjaluk činimo i ljepšim i boljim.

Medijske agencije BHDINFODESK iz Birminghama čestita Božidaru Proročiću na dobijenom priznanju koje jeste zasluženo i drago nam je da je rukovodstvo Bošnjačko vijeće u Crnoj Gori prepoznalo rad ovog vrijednog književnika i publiciste, koji godinama pisanom riječju povezuje dobre ljude u širom svijeta.

BHDINFODESK

Related posts

Hadži Ljajči: Decenije posvećene očuvanju albanske zajednice u Crnoj Gori

Editor

Samit Brdo-Brioni: Zaključke dogovorili nakon svađe o granicama

Urednik BiH Info Desk

Nove pooštrene mjere za ulazak u Hrvatsku

Urednik BiH Info Desk

Leave a Comment