Video

Milan Pavlović u novom spotu benda “Šeherston” za pjesmu “Tri plemena”

banner

Bend „Šeherston“ objavio je novu pjesmu i spot „Tri plemena“ u kojem se pojavljuje i poznati bosanskohercegovački glumac Milan Pavlović. 

– Ideja o saradnji je došla na jednom gostovanju u klubu u Zadru. Tada su se Milanu svidjele naše pjesme i atmosfera koju pravimo, pa je sam dao prijedlog da bude u jednom od naših spotova – kaže Dado Zimić, pjevač „Šeherstona“. 

Inače, bend „Šeherston“ svakom novom pjesmom na najbolji način predstavlja ton šeher Sarajeva. Sigurno da će i njihova pjesma „Tri plemena“, brzo naći put do publike i vrlo brzo se pjevati kako u šeheru, tako i u regionu. 

Teško je reći kojem pravcu pripada „Šeherston“, ali ime benda  dosta toga govori. O kvalitetu „Šeherstona“ govori i činjenica da su u Sarajevu svirali na rođendanu svjetske zvijezde Stinga. 

– Drago mi je da je moja harmonika dobacila do ovako velikih visina, kao i to da je lično Sting tražio nas od 15 ponuđenih bendova. „Šeherston“ uvijek pokušava da  svaka njegova nova pjesma bude drugačija. Tema teksta pjesme „Tri plemena“ je jedan vremeplov koji je dobro poznat onim malo starijim, a mlađe generacije su slušale o tome. Melodija je vesela i ritmična. U spotu se pojavljuje jedan poznati bh. glumac, a njegovo ime neka ostane tajna do ponedeljka, kada će spot biti objavljen – kaže Samir Zavlan.

P.R.

Related posts

KATASTROFALNA STATISTIKA: Doznake dijaspore tri puta veće od investicija u BiH?!

BHD Info Desk Administrator

Serijal: Bosna – Sudbina prekrojene zemlje (I epizoda)

BHD Info Desk Administrator

Dino Merlin predstavio novi spot i pjesmu “Krive karte”

Editor

Leave a Comment