Sport

Talentovani Anis Smajlović iz Saint Louis pozvan na Selektivni kamp reprenzentacija BiH i SAD

banner

Talentovani Anis Smajlović (2004g) učesnik kampova US Socer Education iz Denvera za mlade fudbalere bh. korijena u Americi dobio je poziv za Selektivni kamp (U15) reprenzentacije Bosne i Hercegovine i nacionalne selekcije SAD. Kamp u BiH će biti  odrzan od 3. do 9. maja u modernom trening centru reprezentacije Bosne i Hercegovine u Zenici.

Inače, Anis Smajlović je član Saint Louis FC  gdje također pruža zapažene partije i jedan je od najboljih fudbalera ove ekipe, iako mu je 15 godine redovno igra za U17 tim. Svojim igrama, zalaganjem i ponašanjem oduševio je stručni štab USSE na kampovima u Denveru, Las Vegasu, Minhenu i Chicagu, kao logičan slijed njegovih odličnih kvaliteta, uslijedio je poziv na Selektivni kamp (U15) reprenzentacije Bosne i Hercegovine.

Talentovani Anis Smajlović u razgovoru za agenciju BHDINFODESK nije krio svoju sreću: “ Želim da se zahvalim kompletnom stručnom štabu US Soccer Educationa i naravno gospodinu Darku ljubojeviću,  koji su mi ukazali veliku čast da dobijem šansu da u Zenici pred stručnim štabom reprenznetacije pokažem šta znam, ovo je jedno veliko priznanje za mene.

Direktor USSE Murat Alibašić nije krio svoje zadovoljstvo: ” Drago mi je da se nastavlja naša uspješna saradnja sa FS/NS BiH i da će u budućnosti biti još igrača poput  Rijada Kobiljara, Elvira Ibiševića, Zehre Halilić, Amela Šehića, Ajle Duračak, Denisa Miljkovića i Amer Habibović koji će obući dres neke od naših reprenzentativnih selekcija.  Ovo pokazuje da je rad US Socer Educationa na pravom kolosijeku, te da će naša dugogodišnja  uspješna saradnja sa FS/NS BiH, na zadovoljstvo svih  izroditi još mnogo talentovanih fudbalera.”

 

 

BHDINFODESK – Namik Alimajstorović

Related posts

OVOG VIKENDA NA VLAŠIĆU STARTA 19. SP DIJASPORE BiH U FUTSALU. Finski Bosanci su i dalje u igri

Urednik BiH Info Desk

Selektor Savo Milošević saopštio imena igrača za utakmice baraža

Zmajevi danas nisu dobili selektora

BHD Info Desk Administrator

2 comments

Talentovani Anis Smajlović iz St. Louisa pozvan na Selektivni kamp reprenzentacija BiH i SAD – FudbalTALENT 03/05/2019 at 16:14

[…] Izvor: BHDINFODESK – Namik Alimajstorović […]

Reply
Talentovani Smajlović iz St. Louisa pozvan na Selektivni kamp reprezentacija BiH i SAD-a 15/01/2024 at 21:56

[…] Anis Smajlović u razgovoru za agenciju Bhdinfodesk nije krio svoju […]

Reply

Leave a Comment