Moj stav

DEJTONSKA REPUBLIKA SRPSKA MORA NESTATI

Utvrđeno je u Hagu, a dobro poznao nama,

da je genocidna Republika srpska stvorena

na pojedinačnim i masovnim Bošnjačkim grobnicama.

Ubijanje u BiH mora prestati, Dejtonska genocidna mora nestati.

Što se prije Dejtonska genocidna sruši

svima će nam biti lakše u duši.

Bosna je jedna, i nije sama,

njena je snaga u svima nama!

U BiH je za 20 godina pronađeno 550 masovnih i preko 3000 pojedinačnih grobnica. Najviše na području  Prijedora i Srebrenice, gdje su nad Bošnjacima  počinjeni genocidi. Ovih dana otkrivene su dvije nove masovne grobnice u Vlasenici.

Tokom agresije na BiH nestalo je 32.000 osoba, od kojih je do danas pronađeno 25.000, a identifikovano 23.000. Traga se se za još 7.000 osoba. Time je BiH postala država sa najviše masovnih grobnica na svijetu. Na  tim grobnicama stvorena je genocidna Republika srpska. Svaka stopa te zemlje natopljena je Bošnjačkom krvlju.

Svi znamo da niko svoju kuću, svoj dom, u kojem će se rađati djeca i odgajati potomstvo, ne gradi na grobu. Može li Republika srpska, nastala na bošnjačkoj krvi,  na masovnim grobnicama koje se i danas otkrivaju i otkopavaju, podizati svoje  potomstvo na ovolikom broju masovnih bošnjačkih grobnica, posijanih širom BiH i vidljiuvih na predstavljenoj mapi?

 

Burlington, 25.11.2017

Zijad Bećirević

Related posts

Predsjednik Bošnjačkog nacionalnog vijeća Republike Hrvatske Armin Hodžić: Milanović ima urođenu predrasudu prema Bošnjacima

Urednik BiH Info Desk

ZEMLJA SE OTVARA – BOŠNJAČKE KOSTI PROGOVARAJU

Urednik BiH Info Desk

DAVOR DRAGIČEVIĆ ŽESTOKO NAPAO BIVŠEG ADVOKATA: „Tomić je UDBAŠKO ĐUBRE koji je od početka radilo za Dodika, Davida su UBILI…“

Leave a Comment