Sport

Melburn: Nogometni savez BiH i USSE iz Denvera na kampu Australiji traže nove Zmajeve

banner

US Soccer Education iz Denvera u saradnji sa Nogometnim/fudbalskim savezom Bosne i Hercegovine u dalekoj Australiji  organizuje Četvrti BALKAN SOCCER CAMP.  Kamp će biti održan od od 02.do 06. oktobra 2018. u Melburnu i na njemu ce stručni stab USSE i treneri iz NS/FS BIH  tražiti nove Zmajeve.

Pored toga. kamp je otvoren za sve mlade, perspektivne igrače iz Australije i Novog Zelanda, koji žele da napreduju u svojoj karijeri, te da se profesionalno angažuju u timovima iz Evrope ili Amerike.

Na kampu ce se raditi sa svim uzrastima, tako da se na njega mogu prijaviti dječaci i djevojčice  (U/9/15) te fudbaleri i fudbalerke svih starosnih grupa (U/15/21/+). Sudionici kampa će imati šansu da prođu kroz kompletan proces opće sportske i vrhunske nogometne edukacije. Učesnici kampa, bit će skenirani formalnim parametrima tokom probnih utakmica i treninga,  sve po metodama koje se primjenjuju u radu svih modernih fudbalskih klubova.

U Melburnu sa igračima radit će stručni tim US Soccer Education: Slobodan Čobo Janjuš, Murat Alibašić, Erick French, Nenad Starovlah i Nedim Runda.

Inače, BALKAN SOCCER CAMP-u će prisustvovati i veći broj fudbalskih skauta iz Evrope i Amerike.

Zvanična prijava za učešće na kampu može se izvršiti na web stranici US Soccer Education:  http://ussoccereducation.com/

 Dodatne informacije:

USA
Murat Alibašić,

Tel: 303 506 3853, mail: muratalibasic60@yahoo.com

Australia 
Nehrudin Dzambegovic

Tel +0413922065, mail: bosniansat.tv@hotmail.com

Related posts

Birmingham: Bosanskohercegovački bokser Slađan Janjanin večeras ima meč karijere

Urednik BiH Info Desk

Dupla kruna: Spektakularno slavlje na ulicama Sarajeva

BHD Info Desk Administrator

Triatlon Kup “Kulin Ban Boračko jezero 2023” zakazan za 26. august, učestvuje više od 200 takmičara

Copo Sejo

Leave a Comment