Društvo

ŠETNJA BANJA LUKOM: Sedam ulica nosi 162 godine zatvora

banner

Svako jutro ja i moja drugarica Jelena, koja živi u ulici Momira Nikolića (koji je osuđen na 20 godina zatvora), zajedno idemo u školu „Biljana Plavšić“ ( koja je osudjena na 11 godina zatvora). Ja živim u ulici Stanislava Galića (koji je osudjen na doživotnu robiju). Da bi došli do škole moramo da pređemo aveniju Radoslava Krstića (koji je osuđen na 35 godina) i parkić Ljubomira Borovčanina (koji je osuđen na 17 godina zatvora).Ja i moji drugari smo odlični učenici i želimo da upišemo srednju školu “Momčilo Krajišnik” (koji je osuđen na 20 godina zatvora), ali moramo da imamo sve petice tj. da budemo “Vukovci sa Vučjaka”. Nakon škole idemo na trening, ritmičku gimnastiku, u klubu “Duško Tadić” (koji je osuđen na 20 godina zatvora).

Mi smo šampioni Republike Srpske i vicešampioni Velike Srbije. Naravno biti ćemo mnogo bolji kada se izgradi sportski kompleks “Radovan Karadžić”,(koji je osuđen na 40 godina) sa olimpijskim stadionom “Ratko Mladić” (čije je suđenje za GENOCID U SREBRENICI u tijeku). Ja sam i član izviđačke čete “Radoslav Brđanin” ( koji je osuđen na 30 godina zatvora).

To je naša svakodnevnica 7 ulica – 162 godine zatvora, jedna ulica doživotni zatvor, a koliko će godina zatvora dobiti budući olimpijski stadion ‘Ratko Mladić’ ovisi o Haagu!?

 I onda se svi pitaju zašto omladina bježi iz Banja Luke. Ovo je sada genocidna tvorevina novog grada kojeg ja vise ne prepoznajem.

Veoma žalosna u i nesrećena studentica Maja.

F. Hasedžić/BHDINFODESK

Related posts

Hrana bogata vlaknima – odličan saveznik za zdravo starenje

Editor

Matt Field: Bajram šerif mubarek olsun i hvala za baklavu

BHD Info Desk Administrator

1 comment

micko 10/08/2020 at 17:54

gomila budalaština, floskula, konstrukcija i akrobacija u svrhu dnevne politike. neozbiljno. neprofesionalno.
ne zavređuje da se nađe u ratnom izdanju glasa ummeta…a pogotovo danas..

Reply

Leave a Comment