BiH dijaspora

Saida Rovčanin izabrana za novu Miss njemačke pokrajine Hesen

banner

Zvanično najlepša djevojka njemačke pokrajine Hesen je 25-godišnja Bošnjakinja porijeklom iz Prijepolja, Saida Rovčanin iz Darmštata. Na izboru u Gisenu, kod Frankfurta, učestvovalo je 17 djevojaka iz isto toliko regiona jedne od najbogatijih pokrajina Njemačke, a Saida će predstavljati Hesen na miss Njemačke, koji će se održati 23. februara u Europa Parku u Rustu, na jugu Njemačke.

Saida je od žirija, koji je bio sastavljen od brojnih poznatih ličnosti iz svijeta filma, TV serija, muzike, aktuelnih misica i mistera Njemačke dobila rekordnih 1.200 poena. Saida je osim lente dobila brilijantni prsten u vrijednosti od 3.000 eura.

Nakon  krunisanju za najlepšu prisutnim novinarima je rekla: “Prije svega hvala najlepše ljudima koji su bili uz mene i koji su me podržavali. Veliko hvala mojim roditeljima i mojim prijateljima, a najveća zahvalnost ide na adresu moje najbolje prijateljice Danijele Grabež, koja je od početka uz mene. Presrećna sam. Još uvijek sam toliko uzbuđena i vjerovatno ću tek narednih dana postati svjesna šta mi se dogodilo. Zaista nisam očekivala pobjedu. Bilo je toliko lijepih i pametnih djevojaka”.

BHDINFODESK

Related posts

Otvoreno pismo bh. intelektualaca: Ne dozvolite da građani budu žrtve sistema uspostavljenog na genocidu

Bijeli golub ponovo (ne) leti 492  /  HAJMO VJEŽBATI VEDRINU: HUSEIN TAČNO U KANADSKU “SRIDU”

Copo Sejo

BOŠKAILO OČITAO KONAKOVIĆU LEKCIJU IZ DIPLOMATIJE: MOGAO JE ODGOVORITI ‘PITAJTE ESU, NJEGA SU U ZLOGLASNOM DRETELJU ISPITIVALI HRVATSKI OFICIRI’

Urednik BiH Info Desk

1 comment

Sale 13/02/2019 at 20:12

Ima nesto od Angeline Jolie!

Reply

Leave a Comment