Sport

Ibrahimovićeva supruga Helena Seger: Kada sam upoznala Zlatana imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani

Jedna i jedina žena Zlatana Ibrahimovića zove se Helena Seger i nimalo ne nalikuje klasičnim ženama fudbalera koje viđamo na modnim revijama i društvenim mrežama.

Koliko on nju obožava staje u samo jednu rečenicu.

– Kako to mislite žene? Ja volim samo jednu ženu – rekao je Zlatan Ibrahimović novinarki koja ga je pitala kakve žene voli.

Helena Seger je rođena 25. augusta 1970. u švedskom Lindesbergu, 11 godina je starija od fudbalera, a sa svojih 48 godina izgleda fantastično. Bije je glas da je prava opasnica, posebno u biznisu, a činjenica je da je svom suprugu Zlatanu u karijeri mnogo pomogla.

Helena i Zlatan su zajedno 14 godina, a plod njihove veze su dva sina. Ona, kako je sama pričala u intervjuima, ne troši previše vremena na izgled, priznaje da ima prevelike usne i prekratke noge, bolje se osjeća u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama, ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, uživa u brzoj vožnji na motociklu i skoro nikada ne daje intervjue.

Ali u jednom koji je dala jasno je istakla da sa svojim suprugom nije zbog novca:

– Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga vidjela, zagradio je svojim “ferarijem” moj “mercedes”, vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidjelo.

 

Related posts

Promjenljiva forma naših fudbalera u prvom dijelu Premiershipa: Begović primio 34. gola, Bešić odigrao samo 44 minute a Kolašinac solidan

UEFA posvetila tekst našem Dijamantu: How brilliant is Edin Džeko

Švicarski St. Gallen domaćin 17. Svjetskog prvenstva bh. dijaspore u futsalu

Editor

1 comment

Dino 16/02/2019 at 20:56

Para na paru, us na fukaru! Uvijek bilo.

Reply

Leave a Comment