BiH dijaspora

“Plavio radio”: Glavni cilj povezivanje navijača Želje iz dijaspore i domovine

banner

Emisija “Plavi radio” pokrenuta je s ciljem povezivanja navijača FK Željezničar iz čitavog svijeta.

Navijači bh. emisiju, u kojoj je jedina tema Željo, mogu slušati srijedom od 9 do 11 sati na frekvenciji 89,9 MHz u programu radiostanice ASK Ilidža, dok navijači iz dijaspore online link za slušanje mogu pronaći na Facebook stranici emisije.

Pokretač emisije je navijač “Plavih” Armin Čolaković, koji je prošle godine uspješno režirao film “Zubandan”.

– Cilj je da ugostimo sadašnje i bivše igrače te trenere FK Željezničar, da predstavimo Omladinsku školu i nove nade FK Željezničar, ali isto tako da damo priliku i medijski prostor navijačima Želje. Do sada smo imali nekoliko gostiju, a neki od njih su direktor Omladinske škole Haris Alihodžić, bivši igrač Nikola Nikić, sportski novinari i navijači Bakir Tiro i Nermin Kustura.

“Plavi radio” je pokrenuo i humanitarnu akciju za jednog od najpoznatijih navijača Stoleta iz Bora. U današnjoj emisiji ćemo ugostiti Almira Memića, trenera Željezničara, Vedada Jakupovića i Tarika Zukanovića, mlade nade iz Omladinske škole – rekao je Čolaković, dodavši da će uskoro biti i nagradne igre koje je podržao Fan šop FK Željezničar.

 

Related posts

Zajednica Bosanaca i Hercegovaca u Ujedinjenim Arapskim Emiratima: Iftar u Dubaiju nije isti kao u Bosni

Sa korona testom, od danas državljanima EU omogućen ulazak u BiH

Editor

KUDA IDE BIH DIJASPORA(2)- Alija O. Resulović: Prolaze godine, a potencijale dijaspore, njen značaj, ulogu i mjesto u razvoju Bosne i Hercegovine vlasti nikako da shvate i prihvate

BHD Info Desk Administrator

Leave a Comment