Moj stav

DAVOR DRAGIČEVIĆ ŽESTOKO NAPAO BIVŠEG ADVOKATA: „Tomić je UDBAŠKO ĐUBRE koji je od početka radilo za Dodika, Davida su UBILI…“

Davor Dragičević dao je izjavu za portal Face TV-a nakon izjava advokata Duška Tomića, kako je njegov sin ubijen zbog navodnog novca koji je „pronašao“ putem hakiranja

Tomić je izjavio da je onaj čiji je novac, ubio Davida, što je vidno razljutilo Davora.

„To je jedan udbaš koji je od početka radio za suprotnu stranu. To jeste lično za Milorada Dodika i Dragana Lukača, ne bi li napravio njihovu konstrukciju o ubistvu Davida Dragičevića. To je pokušano i onaj dan kad su došli u Tužilaštvo. Ifet Feraget i ja znamo šta je istina, samo čekamo sudski proces“, rekao je Davor.

„To je jedna stara ofucana priča. Mislim da su to svi prepoznali. Sam njegov izlazak u javnost, a on nema pravo da se oglašava putem medija, jasno vam  govori sa koje je strane pozvan. Bio je na protestima ispred VSTV-a, a došao je ne bi li napravio neki incident“, kaže Dragičević.

„Ma molim vas, sudski proces nije počceo, ubice nisu uhvaćene, a on da zna motiv. Ja sam njega tužio advokatskoj komori. Morat će biti sankcionisan“, kazao je.

Otac nesretnog Davida smatra da su mu sina ubili pripadnici MUP-a RS-a. Stoga se vješto skrivaju ubice, ali i dokazi.

„O motivu ćemo kada dođe sudski proces, a on će uskoro. Tada će to biti relevantno. Sve će se fino saznati. Oni to znaju, zato i dalje pokušavaju sa montiranim ljudima koje ubacuju u proces“, kazao je na kraju Davor Dragičević.

Related posts

Vedrana Rudan : OTVORENO PISMO PAPA FRANJI

Selma Muhić Dizdarević, predavačica na Karlovom univerzitetu: U Češkoj na sceni “Islamofobija bez muslimana”

Najveći poroci našeg vremena: Pohlepa je izuzetno opasna bolest

Editor

Leave a Comment