Bosnia Appeal

Rim: Skupljeno 939 eura za humanitarnu akciju “Srce za djecu oboljelu od raka”

banner

Dragi prijatelji,

zahvaljujemo se na donaciji koju ste izvršili u tokom prve faze prikupljanja sredstava za roditeljsku kuću “Srce za djecu oboljelu od raka” u Sarajevu.

Obavještavamo vas da je do sada, zahvaljujući vašoj dobroj volji, uplaćeno 939 eura (kupovinom ulaznice za Mali maraton koji se trcao  7. aprila i slobodnom donacijom) što se može vidjeti na web stranici:

https: // www. retedeldono.it/en/progetti/bosna-u-srcu/bambini-malati-di-cancro-in-bosnia.

Osim toga, klikom na DONATORE na stranici: https://www.retedeldono.it/en/progetti/bosna-u-srcu/bambini-malati-di-cancro-in-bosnia možete vidjeti imena osoba koje su donirale.

Udruženje “Bosna u srcu” se pojedinačno zahvalilo svakom donatoru, a zahvaljujemo se i vama koji ste podijelili poziv na ovu inicijativu.

Važno: projekt prikupljanja sredstava ističe 15. jula 2019. (kao što se vidi na stranici) i od tog datuma neće se moći donirati, jer će stranica biti zatvorena. Iz tog razloga, oni koji nisu imali priliku trčati Mali maraton u aprilu i koji nisu donirali, a žele, mogu to uraditi  do 15. jula.

 

Odmah nakon isteka projekta, prikupljeni iznos će biti uplaćen na račun roditeljske kuće “Srce za djecu oboljelu od raka”. Potvrdu o prijemu iznosa u pisanoj formi koju dobijemo od Primaoca prislijedit ćemo i vama.

Hvala vam na ovom humanom gestu.

Udruženje “Bosna u srcu” – Bosna u srcu

Related posts

Bosanski islamski kulturni centar Chicago: Povodom Dana zahvalnosti pokrenuta humanitarna akcija

Lažni volonteri: “Humanitarna udruženja” s ekstra zaradom

Urednik BiH Info Desk

Dr. Edhem Kobilić Švicarska: Osnivač fondacije Bosanska bašta, uz pomoć koje lakše prikuplja i šalje pomoć u domovinu

Editor

Leave a Comment