Društvo

(Video) London: Mesut Özil napadnut nožem spasio ga Sead Kolašinac

banner

Mesuta Özila napala su danas noževima dvojica pljačkaša, a spašavao se uz pomoć Seada Kolašinca, piše Daily Mail. Navodno je riječ o pokušaju krađe automobila zvijezde Arsenala

Napadači su Arsenalova veznjaka napali danas popodne u Sjevernom Londonu. Özil se vozio u svom Mercedesu kad su se pojavila dvojica napadača na mopedima koji su pokušavali zaustaviti auto kako bi se obračunali s igračima Arsenala.

Sead Kolašinac izašao je iz auta i golim rukama odbio naoružane napadače, a Özil je iz auta pobjegao u turski restoran koji je bio u blizini. Konobari i kuhari istrčali su iz restorana kako bi pomogli igračima.

Policija je stigla nakon nekoliko minuta te je obavila razgovor Özilom i Kolašincem, ali i s ostalim svjedocima. Preuzeli su snimke nadzornih kamera i započeli potragu za napadačima.

Azuka Alintah, zaposlenica jedne tvrtke u kvartu, kupovala je hranu kad je čuo buku i uzvike.

“Bilo je to jako čudno. Njegov auto je stajao nasred ceste, u autu nije bilo nikoga, a vrata su bila otvorena. Özil je bio strašno uplašen. svatko bi bio da ga netko lovi nožem. Izgledao je kao da trči da spasi živu glavu”, rekla je Alintah pa dodala:

“Vidjela sam kako je utrčao u restoran s motoristima koji ga prate. Nisu skidali kacige i bili su potpuno u crnom. Bili su jezivi. Tko zna što bi se dogodilo da su ga ulovili.”

Related posts

U posljednje tri godine Radio-televizija RS kažnjena sa 175.000 KM

Editor

Novi razlog da posjetite Sarajevo: Uskoro otvaranje parka “Gradska šuma”

Inzko je među srebreničkim nišanima obećao zakon o zabrani negiranja genocida, neka to ispuni

BHD Info Desk Administrator

Leave a Comment