BiH dijaspora

Ermin Junuzović alias Erko Jun, bh. MMA borac vijezda nadolazećeg filma “Back2Back“

Ermin Junuzović alias Erko Jun, bosanskohercegovački MMA borac, fitness model i jedan od najpopularnijih Bosanaca i Hercegovaca na društvenim mrežama u velikom stilu se vraća na filmska platna.

Naime, Jun nastavlja sa glumačkom karijerom i na poziv poznatog rumunskog producenta u Holivudu Eduarda Irimia ostvarit će ulogu u nadolazećem vrućem filmu “Back2Back“.

“Već 22. augusta kao specijalni gost putujem u Mamaiau, popularno ljetovalište na rumunskoj obali Crnog mora na spektakularan sportski događaj godine u Rumuniji – OSS Fighters 4 Gala. Tu ću boraviti 5 dana. Događaj se održava u partnerstvu sa Superkombatom Eduarda Irimia, koji je inače veliki biznismen i najpoznatiji međunarodni kickboxing promotor. On je zaslužan za promociju i uspjeh mnogih boraca, između ostalog i što je rumunski bokser Florian Munteanu zaigrao glavnu ulogu Viktora Draga u filmskom hitu ‘Creed 2’. Film će zasigurno biti veliki akcioni hit u Rumuniji, a meni će pomoći da ostvarim nova poznanstva i možda u budućnosti ostvarim jednu od glavnih uloga u nekom holivudskom blockbusteru”, kaže Erko Jun.

Film “Back2Back“ se snima u produkciji Spartans Dmsiona, Superfilmsa i 23Filma, a u njemu će uz Erku glumiti i K1 veteran Armenijac Gago Drago, MMA i kickboxing borac Alexandru Lungu, te bivši rumunski kickboxer Ionut Iftimoaie.

Related posts

Konačno startala aviolinija od Sarajeva do Londona

Urednik BiH Info Desk

BiH dijaspora: Prijava za glasanje traje do 19. jula 2022. godine!

BHD Info Desk Administrator

Finska: Nakon 11 godina iščekivanja džemat Turku kupio vlastite prostorije

Editor

Leave a Comment