BiH dijaspora

Narednog mjeseca: XIII. konvoj mladih Bošnjaka i prijatelja ‘Da se nikad ne zaboravi’

Vijeće bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba u sklopu obilježavanja 24. godišnjice genocida u Srebrenici organizira XIII. konvoj mladih Bošnjaka i njihovih prijatelja pod nazivom “Da se nikad ne zaboravi” i nagradni natječaj za najuspjeliji literarni rad/esej potaknut tragedijom Srebrenice.
XIII. konvoj „DA SE NIKAD NE ZABORAVI“ održat će se 11. – 12. X 2019. godine a svi zainteresirani za sudjelovanje u Konvoju mogu se prijaviti u uredu Vijeća BNMGZ na tel. 01/631-4109 ili mail: vbnmgz@vbnmgz.hr do 3. listopada 2019. godine. Program Konvoja dostupan je na poveznici:Program – XIII. konvoj DA SE NIKAD NE ZABORAVI_11.-12.10.2019.
Vijeće za učesnike Konvoja osigurava prijevoz na relaciji Zagreb-Srebrenica-Zagreb, noćenje i doručak u Behram-begovoj medresi u Tuzli i ručak u Srebrenici.
U okviru projekta raspisan je i Nagradni natječaj za najuspjeliji literarni rad/esej potaknut tragedijom Srebrenice na koji se mogu prijaviti učenici srednjih škola s područja Republike Hrvatske. Propozicije nagradnog natječaja za najuspjeliji literarni rad/esej potaknut tragedijom Srebrenice dostupne su na poveznici: Natječaj za najbolji literarni rad na teme insprirane tragedijom Srebrenice.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti Vijeću bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba na tel. 01 631-4109 ili e-mail: vbnmgz@vbnmgz.hr.

Related posts

Norveška: Preminuo istaknuti bh. aktivista Enver Đuliman

Editor

Major Mujo Delić nosilac najvećeg ratnog priznanja “Zlatni ljiljan“: Jedan broj ljudi iskoristio je genocid u Srebrenici za svoju vlastitu promociju, bogaćenje i jeftine političke poene

BHD Info Desk Administrator

Chicago: Napravljena replika baščaršijskog sebilja (VIDEO)

Leave a Comment

Visit us on Facebook