Bosnia Appeal

Biznismen Azmir Husić kupio invalidska kolica Fadilu Kadriću koji je ostao bez obje noge

banner

Predsjednik Tuzla Cityja i bivši predsjednik Fudbalskog kluba Sloboda, nije se dvoumio nijednog trenutka kada je čuo za potresnu priču o sudbini Fadila Kadrića iz sela Rulovci kod Srebrenice, kojem je dijabetes uzeo prvo jednu, a onda i drugu nogu.

Azmir Husić, koji živi i radi u Tuzli, biznismen i privrednik, svojim potezom održao je lekciju mnogima i pokazao koliko je čovjekovo srce.

Predsjednik Tuzla Cityja i bivši predsjednik Fudbalskog kluba Sloboda, nije se dvoumio nijednog trenutka kada je čuo za potresnu priču o sudbini Fadila Kadrića iz sela Rulovci kod Srebrenice, kojem je dijabetes uzeo prvo jednu, a onda i drugu nogu, što je zakomplikovalo život, ne samo njemu, nego i cijeloj porodici.

Husić, koji je porijeklom iz Glogove, odmah je krenuo u akciju i uplatio cjelokupan iznos od 10.400 KM, koliko je bilo potrebno da se Fadilu kupe magnetna kolica.

Kada je saznao za ovu vijest, Kadrić nije mogao sakriti suze, a jedina mu je želja, kako je kazao, da dragi Allah dž.š. podari zdravlje i sreću Husiću i njegovoj porodici.

BHDINFODESK

Related posts

Ubrano 50 tona krompira na MFS-EMMAUS-ovoj farmi kod Potočara

BHD Info Desk Administrator

Ko plaća troškove liječenja u inostranstvu oboljelim osobama iz Federacije BiH?????

Editor

Pomozimo: Aldina Hodžić ima samo jednu želju, da živi normalno kao i njeni vršnjaci

Urednik BiH Info Desk

Leave a Comment