Bosnia Appeal

Franjo i Jelica Blažević iz Beča poslali pomoć vrijednu 50.000 KM

Franjo i Jelica Blažević koji žive u Beču poslali su u Mostar pomoć vrijednu 50.000 KM, a za austrijsku TV Wien Franjo je istaknuo kako se odlučio na taj potez.

– Nalazimo se u situaciji kada jedna pošast zvana korona ne da mira nikome od nas. Svaki dan smo izloženi novim vijestima, novim ciframa koje rastu do nebesa i nitko od nas ne može dokučiti tko je ta korona i zašto je baš cijeli svijet napadnut bez obzira na vjeru, naciju ili boju kože. Teško je svima ovo svaki dan gledati i zato je jako važno pomoći onoliko koliko se može u datom trenutku – kazao je Franjo koji je osigurao isporuku oko 130.000 higijenskih rukavica u BiH .

– Sve smo transportirali u Bosansku Gradišku, gdje je Snježana Hrvačević dalje raspoređivala kako je kome bilo potrebito, od graničnih prijelaza Gradiška, Brod i Orašje do Kliničkog centra u Banjoj Luci, Domu zdravlja u Uskoplju, potom u župama Drvar, Grahovo… policijskim postajama, te drugim nadležnim institucijama kojima je to i te kako bilo potrebno. To smo tako tiho uradili da uopće nismo bili ni svjesni koliko smo dobroga napravili – ističe ponosni Franjo.

Napomenuo je i kako su u stalnom kontaktu s obitelji Elisabeth i Wolfgang Krule iz Beča uspjeli organizirati i jednu pošiljku medicinske opreme za SKB Mostar.

– Ukupna vrijednost pošiljke iznosi cca 50.000 KM. Koristim ovu priliku izraziti zahvalnost na nesebičnoj potpori Miljani Glamuzini, glavnoj tajnici HDZ-a BiH koja je uspjela osigurati dostavno vozilo koje je došlo iz Mostara i koje je spomenutu robu dovezlo iz Beča – kazao je između ostalog Franjo, prenosi Večernji list.

Related posts

Priključite se humanitarnoj akciji: “Jedan obrok dnevno”

Žalosno: Nakon dva mjeseca provedenih u londonskim frižiderima, proteklog vikenda rahmetli Razija Fazlić je našla svoj smiraj

Editor

Humanitarna online akcija pomoći Senki Hajrić za nabavku invalidskog lifta: Do sada je skupljeno 3.000 dolara, za prijeko potrebni lift potrebno je još 2.000 dolara (VIDEO) – MOLIMO VAS POMOZITE !!!!!!!!!

Urednik BiH Info Desk

Leave a Comment