Bosnia Appeal

Djevojčica Ivana Bjelogrlić ujedinila pjevače iz BiH i Srbije

banner

Pjevači i muzičari česti su učesnici humanitarnih akcija i upravo svojim primjerima često potiču ljude da se uključe u različite humanitarne projekte. Bolest djevojčice Ivane Bjelogrlić tako je ujedinila pjevače iz BiH i Srbije, koji će sutra u dvorani „Slavija“ u Istočnom Sarajevu održati humanitarni koncert.

Tako će za malenu Ivanu sutra pjevati Slađa Alegro, Peđa Medenica, Slađana Mandić, Adil Maksutović i Bojan Leksington.

– Ideja za humanitarni koncert je krenula od Slađe Alegro. Naravno, odmah sam bez razmišljanja prihvatila poziv i drago mi je što ću biti dio ove humane misije. Nadamo se da će novac za malu Ivanu što prije biti prikupljen, i da će ona zdrava i vesela brzo sa svojim najbližima uživati u našim nastupima– kaže Slađana Mandić.

Podsjećamo, trogodišnja Ivana Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva već više od godinu dana vodi upornu i tešku bitku za život. U septembru prošle godine joj je dijagnostikovan tumor bubrega, koji se nastavio širiti i napadati druge organe, čak i nakon operacije. Nada za Ivanino izliječenje pojavila se u inostranim klinikama, gdje je za njeno liječenje potrebno skupiti 250.000 eura.

P.R.

 

Related posts

Organizacija Pomozi.ba zvanično pokrenula novu platformu za online donacije

BHD Info Desk Administrator

Vedad Ibišević poslao djeci iz Vlasenice po 100 KM bajramluka

Urednik BiH Info Desk

Džemat „Hidaje“ poziva vas da pomognete gradnju džamije u Minhenu

Urednik BiH Info Desk

Leave a Comment