BiH dijaspora

Boston: “New England Friends of Bosnia and Herzegovina” dobitnik prestižne nagrade

Bosanskohercegovačko udruženje u Bostonu, Massachusetts (SAD) “New England Friends of Bosnia and Herzegovina” dobitnik je nagrade “Best of Cambridge” za 2020. godinu, a u kategoriji neprofitnih organizacija po “Cambridge Award” programu.

Program “Cambridge Award” svake godine identifikuje kompanije za koje vjeruju da su postigle izniman marketinški uspjeh u svojoj lokalnoj zajednici i kategoriji poslovanja. To su lokalne kompanije koje unapređuju imidž malog poslovanja kroz usluge koje pružaju svojim kupcima i našoj zajednici. Ove izuzetne kompanije pomažu da područje Cambridge-a bude sjajno mjesto za život, rad i igru.

– Prikupljeni su i analizirani razni izvori informacija kako bi se odabrali pobjednici u svakoj kategoriji. Program “Cambridge Award 2020” fokusiran je na kvalitet, a ne na količinu. Pobjednici se određuju na temelju podataka prikupljenih interno iz Cambridge-ovog programa nagrada, kao i podataka prikupljenih od trećih lica, ističu iz “Cambridge Award”.

O programu

“Cambridge Award” program je godišnji nagradni program koji odaje počast postignućima lokalnih preduzeća na cijelom području Cambridge-a. Priznanje se dodjeljuje onim kompanijama koje u svom radu koriste najbolje prakse i implementiraju programe kako bi stvorili konkurentske prednosti i dugoročne vrijednosti.

Program nagrađivanja u Cambridge-u osnovan je u cilju prepoznavanja najboljeg lokalnog poslovanja u našoj zajednici. Naša organizacija sarađuje s lokalnim vlasnicima preduzeća, trgovinskim grupama, profesionalnim udruženjima i ostalim poslovnim oglasnim i marketinškim grupama.

– Naša misija je prepoznati doprinos malih preduzeća iz naše zajednice američkoj ekonomiji, objašnjavaju.

U “New England Friends of Bosnia and Herzegovina” ne kriju oduševljenje pa su putem svoje Facebook stranice podijelili ovu radosnu vijest.

– Želimo zahvaliti svim našim sponzorima, volonterima, članovima i prijateljima na sudjelovanju u radu naše organizacije i služenju zajednici, ovdje i u inozemstvu, kroz inovativne, održive i utjecajne programe, poručili su oni.

BHDINFODESK

Related posts

Nema zaraženih osoba: Radnici iz BiH na gradnji italijanskog mosta u Genovi rade punom parom

Editor

Na skandinavskim letovima dobrodošlicu putnicima zaželi kapetan Smail Hergić

Švicarska: Veličanstvena manifestacija povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine

Leave a Comment