BiH dijaspora

Koronavirus: Obustavljeni svi letovi Wizz Air sa aerodroma u Tuzli

banner

Zbog ograničenja putovanja koja su nametnuta svim inostranim letovima, aviokompanija Wizz Air obustavlja sve letove iz i prema Tuzli. Odluka će se primjenjivati od 17. marta do 3. aprila 2020. godine.
Putnici sa rezervacijama pogođeni ovim obustavama letova automatski će biti obaviješteni putem e-maila, u slučaju da su bukirali let direktno na wizzair.com ili putem mobilne aplikacije ove aviokompanije. 120 posto prvobitne cijene koju su platili automatski će se prenijeti na WIZZ račune kupaca, a taj iznos će moći iskoristiti u naredna 24 mjeseca za kupovinu proizvoda i usluga Wizz Aira.
Putnici se također mogu odlučiti za povrat gotovine, što će potrajati duže, a o svim potrebnim koracima za bankovni transfer ili prenos novca na bankovnu karticu bit će informisani u posebnom e-mailu. U ovom slučaju kupci će moći dobiti samo 100 posto prvobitne cijene. Putnici koji su letove rezervisali putem turističkih agencija, uključujući i turističke agencije putem interneta, trebali bi stupiti u kontakt sa kompanijama od kojih su kupili karte.
Wizz Air se iskreno izvinjava zbog poremećaja koje bi zabrana putovanja mogla donijeti kupcima i uvjerava ih da su sigurnost i dobrobit putnika glavni prioritet aviokompanije.

BHDINFODESK

Related posts

Sanjanin Sabahudin Budi Sejdić dobitnik sportskog priznanja „Turnerschaft” Frankfurt

BHD Info Desk Administrator

Toronto: Premijera dokumentarnog filma Avde Huseinovića “Bošnjaci – genocid u kontinuitetu”

“BiH u srcu: Dijaspora i turizam”: Prepoznati dijasporu kao jednu od ključnih grupa za razvoj turizma

Urednik BiH Info Desk

Leave a Comment