BiH dijaspora

Važna informacija za skandinavske državljane: Let za Stockholm iz Sarajeva 5. aprila

banner

Švedskim i skandinavskim državljanima i svim osobama sa boravišnom dozvolom u Švedskoj ili jednoj od skandinavskih zemalja, koji imaju prebivalište u Švedskoj ili jednoj od skandinavskih zemlja, a trenutno se nalaze u Bosni i Hercegovini – nudi se mogućnost rezervacije leta sa Fly Bosnia iz Sarajeva za Stockholm u nedjelju, 5. aprila 2020.

Let se rezerviše i plaća putem Globtour u Sarajevu. Rezervacije i uplate vršite direktnim obraćanjem Globtour kontoru na adresi Dr. Silva Rizvanbegović 32, Sarajevo ili putem telefona +38733466367 i +38761107251.
Putnici se sami skrbe za transport do aerodroma u Sarajevu. Putnici se također sami skrbe za nabavku potrebne zaštitne opreme, koju Globtuor nalaže.

Sve osobe koje imaju švedsku boravičnu dozvolu ili boravičnu dozvolu u jednoj od skandinavskih zemlja, moraju dokumentirati boravak u Švedskoj ili jednoj od skandinavskih zemalja – kako švedskim tako i bosanskim graničnim vlastima.
Ako ste u karanteni od strane vlasti Bosne i Hercegovine, period karantene mora biti završen prije nego što vam je dopušteno da napustite Bosnu i Hercegovinu.

Cjelokupnu objavu možete pročitati na švedskom jeziku na FB stranici Ambasade Švedske u Sarajevu.

BHDINFODESK

Related posts

Salkić se u povodu Dana državnosti susreo s građanima BiH u Švedskoj

ACBH: Nagrada “Životno djelo” dodjeljuje se pojedincima koji se zalažu za Bosnu i Hercegovinu i bosanskohercegovačku zajednicu

Aida Hadžialić: Sarajevo je jako blizu Štokholma, samo treba probiti neke mentalne barijere

Editor

Leave a Comment